Haberler

Geleceğin Sporcuları, Hayalleri İçin Ter Döktü

Büyükçekmece Belediyesi tarafından hizmete sunulan spor okullarında yeteneklerine uygun branşlarda spor yapmak isteyen çocuklar, spor testi programında hayalleri için ter döktü.

Büyükçekmece Belediyesi tarafından hizmete sunulan spor okullarında yeteneklerine uygun branşlarda spor yapmak isteyen çocuklar, spor testi programında hayalleri için ter döktü.

Büyükçekmece Belediyesi tarafından gerçekleştirilen 'Her Çocuk Bir Yıldızdır' projesi kapsamında Büyükçekmece Atatürk Spor Kompleksi'nde bir araya gelen çocuklar, gelecekte yapmak istedikleri spor branşları için testlerden geçirildi. Haliç Üniversitesi öğretim görevlileri tarafından boy, kilo ve fiziksel testlerden geçirilen çocuklar, daha sonra koşu parkurunda çaba harcadı. Gerçekleştirilen testler sonucunda çocuklar, Büyükçekmece Belediyesi Spor Okulları'nda uzmanlaşmak istedikleri ve yetenekleri uygun olan spor branşlarında eğitimlerine devam edecek.

Oğlu Erdem ile beraber testlere gelen Derya Gürbüz, hizmetten memnun olduklarını belirterek, " Çocukların gelişimi açısından yararları faydalı bir program. Çocuklar hem eğleniyor hem de spor yaparak gelişimlerini tamamlamış oluyorlar herkese tavsiye ediyoruz. Boy kilo, kulaç, kas, yağ, hız denge testlerinden geçtiler. Atletizm için başvurduk biz buraya daha sonra istediğine göre istediği alanlara göre çocuğumuz devam edecek arkasında destekçiyiz" dedi.

"AMAÇ, SAĞLIKLI BEDENLER OLUŞTURABİLMEK"

Büyükçekmece Belediyesi İşleri Müdürlüğü Tesisler Sorumlusu Hasan Koyuncu, Büyükçekmece Belediyesi bünyesinde kurulan yaz spor okulları için çalışmalar yapıldığını ifade ederek, " Bilimsel veriler ile çocuklarımızı yönlendirmek daha sonra onlara bir karne sunmak ve onların gelişimlerinin hangi yönde olduğunu tespit etmek bu anlamda bilimsel veri olması açısından böyle bir program gerçekleştirdik. Burada amaç sağlıklı bedenler ve çocuklarımızın spor yapabilmesi ve bu işi daha ciddi yapabilmesidir" diye konuştu.

Öte yandan testlere katılan öğrencilerden Hüseyin Can Bolat ise ileride futbolcu olmak istediğini belirtip geçtiği testlerden bahsederek, "Bence gayet iyi bir şey yaptılar. Çünkü çoğu arkadaşımız paralı olduğu için spor yapamıyorlardı. Burada bu programla herkes spor yapma imkanına sahip olacak" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Haliç Üniversitesi Büyükçekmece Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title