Haberler

Geleceğimiz Gözüyle Güvenilir Gıda Resim Yarışması' Ödül Töreni

Milli Eğitim Bakanlığı, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ve Honeybana Balparmak işbirliğinde düzenlenen Geleceğimizin Gözüyle Güvenilir Gıda Resim Yarışması’nda dereceye giren çocuklar, ödüllerini Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen’in elinden aldılar.

Milli Eğitim Bakanlığı, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ve Honeybana Balparmak işbirliğinde düzenlenen Geleceğimizin Gözüyle Güvenilir Gıda Resim Yarışması'nda dereceye giren çocuklar, ödüllerini Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen'in elinden aldılar.

Ülke genelindeki tüm özel ve resmi ilköğretim okullarının 2, 3 ve 4'üncü sınıf öğrencilerinin katıldığı yarışmada Eskişehir'den Hacı Feride Koruyucu İlkokulu öğrencisi Batuhan Ayten birinci, Sivrihisar Hızırbey İlkokulu öğrencisi Özgül Turgut ikinci, Porsuk İlkokulu öğrencisi Melisa Çınar ise üçüncü oldu.

Ödülleri verirken, beslenmenin sadece karın doyurmak olmadığını ifade eden Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen; "Güvenilir gıdalara ulaşmak konusunda hepimiz dikkatli olmalı, sağlığımızı tehdit eden gıdalar ile güvenli gıdayı birbirinden ayırt etmeyi öğrenmeliyiz" şeklinde açıklamada bulundu. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Necmi Özen Eskişehir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title