Haberler

Gediz Meslek Yüksekokulu Öğrencileri Kayak Eğitimi Aldı

Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Gediz Meslek Yüksekokulu öğrencileri, Murat Dağı Termal Kayak Merkezinde kayak eğitimi aldılar.

Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Gediz Meslek Yüksekokulu öğrencileri, Murat Dağı Termal Kayak Merkezinde kayak eğitimi aldılar.

Gediz Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu ve Gediz Belediye Başkanı Mehmet Ali Saraoğlu tarafından Murat Dağı Termal Kayak Merkezinde düzenlenen organizasyon kapsamında, Gediz Meslek Yüksekokulu öğrenci ve personeline kayak eğitimi verildi.

Gediz Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hamdi Melih Saraoğlu, Dumlupınar Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Araştırma Görevlisi Mihri Barış Karavelioğlu ve Gediz Milli Eğitim Müdürlüğü Beden Eğitimi Öğretmeni Nefise Sadullah rehberliğinde verilen kayak eğitimine 24 kişinin katıldığını söyledi.

Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Hamdi Melih Saraoğlu, "İlk kez kayak deneyimi yaşayan katılımcılar eğitim sonunda kaymayı öğrendiler.

Murat Dağı'na kayak merkezi oluşturulması, kayak öğrenmek isteyen öğrencilerimiz için bulunmaz bir fırsat. Eşsiz bir doğal güzelliğe sahip Murat Dağı'nın bize çok yakın olmasından dolayı öğrencilerimizin ve personelimizin çok şanslı olduklarını söylemeliyim.

Kayak sporu zevkli ve eğlenceli bir spor. Bizlere bu imkanı sağlayan ve kayak sporunun alt gelir seviyesindeki vatandaşlarımıza ulaştırmayı hedefleyen Gediz Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu ve Gediz Belediye Başkanı Mehmet Ali Saraoğlu'na teşekkür ederim" dedi. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Murat Dağı Termal Gediz Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title