Haberler

Gediz Kaymakamı Çorumluoğlu'ndan 28 Öğrenciye Bisiklet

Kütahya'nın Gediz İlçesi'nde, okul öncesi eğitimden yararlanamamış 28 öğrenciye Kaymakamlık tarafında bisiklet hediye edildi.

Kütahya'nın Gediz İlçesi'nde, okul öncesi eğitimden yararlanamamış 28 öğrenciye Kaymakamlık tarafında bisiklet hediye edildi.

Gediz Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) ve Hayme Ana Anaokulu arasında imzalanan Okul Öncesi Projesi ile okulu bulunmayan köylerde yapılan alan taraması sonunda tespit edilen 36-72 ay arası 28 çocuğa eğitim programı düzenlendi.

İki grup halinde 15'er günlük eğitim alan minik öğrenciler için eğitim programı sonunda İlçe Kaymakamlığı'nda bir tören düzenlendi.

Törene İlçe Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Erdoğan Erik, Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Haci Çağlar, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Aksoy, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü İbrahim Demirdağ, Hayme Ana Anaokulu Müdürü Nezihe Ataman, öğrenciler ve veliler katıldı.

Törende bir konuşma yapan İlçe Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, ikincisi düzenlenen Okul Öncesi Projesi ile okulu bulunmayan Tepepınar, Yumrutaş, Eceköy, Sazak, Güzüngülü, Işıklar ve Dereköy'de yapılan alan taraması sonunda tespit edilen 36-72 aylık 28 çocuğa eğitim programı düzenlediklerini söyledi.

Eğitim programına alınan öğrencilere çeşitli geziler düzenlendiğini ve şehir hayatı hakkında bilgi kazanmalarının sağlandığını belirten İlçe Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, projeye katılan çocukların Jandarma Karakolu, Belediye Hizmet Binası, Adliye Sarayı, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Doğuş Süt Fabrikası, mağaza ve kuaför gibi toplu kullanım alanlarını yakından tanıyarak buralarda nasıl davranılması gerektiği hakkında bilgilendirildiklerini ifade etti.

Çocukların kıyafet, kırtasiye, temizlik, yemek ve yol giderlerinin Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından karşılandığını, 1 yıl süre ile her türlü kazalara karşı ferdi kaza sigortası ile sigortalandığını kaydeden Kaymakam Çorumluoğlu, "Daha önce düzenlediğimiz projede 12 köyden 80 öğrencimiz eğitim aldı. Bu yıl 7 köyümüzden 28 öğrencimizi daha eğitime alarak hayata hazırlanmaya çalışıldı" dedi.

Konuşmanın ardından İlçe Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu tarafından 28 öğrenciye birer bisiklet hediye edildi. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmed Ali Saraoğlu İsmail Çorumluoğlu Kütahya Gediz Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title