Haberler

Gediz'de "Futbol Ateşi" Turnuvası Tamamlandı

Güncelleme:

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Gediz Meslek Yüksekokulu'nda düzenlenen "Futbol Ateşi" turnuvası tamamlandı.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Gediz Meslek Yüksekokulu'nda düzenlenen "Futbol Ateşi" turnuvası tamamlandı.

Gediz Meslek Yüksekokulu Mustafa Dayıoğlu Spor Tesisleri Halı Sahasında 16 takım arasında gerçekleştirilen "Futbol Ateşi" turnuvasında, Yüksekokulun Bilgisayar Programcılığı Bölümü Takımı birinci, İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Bölümü Takımı ikinci, Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Bölümü Takımı üçüncü oldu.

128 öğrencinin katıldığı futbol turnuvasındaki final maçı Bilgisayar Programcılığı Bölümü ile İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Bölümü takımları arasında yapıldı. Çok çekişmeli geçen final maçında, Bilgisayar Programcılığı Bölümü Takımı İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Bölümü Takımını 6-4 yenerek turnuvanın şampiyonu oldu.

Turnuvanın final maçını izleyen İlçe Kaymakamı Mehmet Yılmaz ve Gediz Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hamdi Melih Saraoğlu tarafından şampiyon Bilgisayar Programcılığı Bölümü Takımına kupa ödülü takdim edildi.

Turnuvanın ikincisi İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Bölümü takımına ödülünü Yüksekokul Sekreteri Feramus Ulus, üçüncülük elde eden Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Bölümü Takımına ise ödülünü Yüksekokul Öğretim Görevlisi Mehmet Mutlu ve Gediz Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İbrahim Demir takdim ettiler. Ayrıca takımlara sponsorlarca temin edilen çeşitli hediyeler verildi.

Gediz Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hamdi Melih Saraoğlu, futbolun yanında masa tenisi ve bilek güreşi branşlarında da turnuvalar düzenlediklerini belirterek, turnuvaların düzenlenmesinde emeği geçen Okul Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Fethullah Karamete, Yüksekokul sekreteri Feramus Ulus, Öğr. Gör. Mehmet Mutlu, Gediz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Öğr. Gör. Emsal İbiş, okul kantincisi Faruk Yüksel, Beden Eğitimi Öğretmenleri Muhammed Keskin ve Burak Güneş, Hakem Beden Eğitimi Öğretmeni Ayhan Keskin, takımların oluşumuna destek veren idareci, bölüm başkanları, hocalar, öğrenciler, sponsor olan esnaflara ve okulda daha önce eğitim gören öğrencilere desteklerinden dolayı teşekkür etti.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kütahya Gediz Ulus Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title