Haberler

Gediz'de 'En Güzel Tarhana Pişirmea' Yarışması

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, bu yıl 14’üncüsü düzenlenen Geleneksel Gediz Tarhana Festivali etkinlikleri kapsamında ‘En Güzel Tarhana Pişirme Yarışması’ yapıldı.

Kütahya'nın Gediz ilçesinde, bu yıl 14'üncüsü düzenlenen Geleneksel Gediz Tarhana Festivali etkinlikleri kapsamında 'En Güzel Tarhana Pişirme Yarışması' yapıldı.

Adnan Menderes Yaşam Parkı Kır Düğün Alanında gerçekleştirilen 'En Güzel Tarhana Pişirme Yarışması'na 7 ev hanımı katıldı. Yarışmacı hanımlar, en güzel şekilde pişirdikleri tarhanalarını jüri üyelerine sunmanın telaşıyla heyecanlı ve güzel anlar geçirirken, jüri üyeleri de tarhananın kokusu, kıvamı, lezzeti ve görselliği gibi kriterlere bakarak puanlama yaptılar. Jüri tarafından yapılan değerlendirmede Rukiye Tekin 2016 yılı Tarhana Pişirme Yarışması birincisi olurken, Gülsüm Ünlüsoy ikinci, Medine Gümüş üçüncü oldu.

Yarışmanın sonunda ödül töreni düzenlenerek yarışmacılara ve jüri üyelerine çeşitli hediyeler verildi. (MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adnan Menderes Kütahya Gediz Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title