Haberler

Gediz Belediye Mehter Takımına Çanakkale Gezisi

Gediz Belediyesi bünyesinde faaliyetini sürdüren Mehter Takımı için Çanakkale gezisi düzenlendi.

Gediz Belediyesi bünyesinde faaliyetini sürdüren Mehter Takımı için Çanakkale gezisi düzenlendi.

Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, belediye bünyesinde gönüllülük esası alınarak kurulan mehter takımının her üyesinin bu güne kadar katıldıkları her programda kendilerini geliştirerek birer profesyonel olduklarını söyledi.

Azimli ve düzenli bir çalışma gerektiren mehter takımının her gün çalışarak profesyonel bir grup oluşturmayı başardığını belirten Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, "Bugün mehter takımımızın başarıları dilden dile dolaşmaya başladı. İlçemiz yanında bölge belediye, kurum ve kuruluşlardan sık sık gösteri amacıyla davet alan mehter takımımızın bu başarı bize gurur veriyor.

Mehter takımımız için ecdadımızın bu vatanın kurtarılmasında gösterdikleri fedakarlığın örneği olan Çanakkale Zaferinin yaşandığı topraklara bir gezi düzenledik. Böylece Çanakkale ruhunu yaşamış oldular" dedi.

Gediz Belediyesi Mehter Takımı Mehter Başı Ethem Doğan, kendilerine jest yaparak Çanakkale gezisi düzenleyen Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu'na sahsı ve Mehter takımı üyeleri adına teşekkür etti. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmed Ali Saraoğlu Çanakkale Gediz Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title