Haberler

Gediz Altınkent İlköğretim Okulu Kız Voleybol Takımı İl Üçüncüsü Oldu

Gediz Altınkent İlköğretim Okulu Kız Voleybol Takımı Kütahya İl üçüncüsü oldu.

Gediz Altınkent İlköğretim Okulu Kız Voleybol Takımı Kütahya İl üçüncüsü oldu.

Gediz'de, 2011-2012 Eğitim Öğretim Yılı Okullar Arası Spor Müsabakaları Tertip Komisyonu tarafından düzenlenen Yıldız Kızlar Voleybol Müsabakalarını birincilikle bitiren Altınkent İlköğretim Okulu Kız Voleybol Takımı Kütahya İl üçüncüsü oldu.

Gediz Altınkent İlköğretim Okulu Aile Birliği Başkanı Mustafa Gürpınar, Kütahya'da düzenlenen Yıldız Kızlar İl Birinciliği Müsabakalarına ilk kez katılan Altınkent İlköğretim Okulu Kız Voleybol Takımının B Grubunda verdiği azimli mücadele sonunda il üçüncülüğü elde ettiğini söyledi.

Kütahya ekibi Köprüören İlköğretim Okulu'nu 3-1 daha sonra Tavşanlı temsilcisi olan Milli Egemenlik İlköğretim Okulu'nu 3-0, son olarak da bünyesinde bir çok kulüp oyuncusu barındıran grubun güçlü ekibi Kütahya Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu'nu 3-1 yenerek grubundaki maçları zorlanmadan kazanan Altınkent İlköğretim Okulu Kız Voleybol Takımının grup birincisi olduğunu belirten Okul Aile Birliği Başkanı Mustafa Gürpınar, "Son dört takım arasına kalmayı rahatlıkla başaran takımımız A Grubu birincisi Simav 4 Eylül İlköğretim Okulu ile yaptığı yarı final karşılaşmasını şansız bir şekilde kaybetti. Bu maçta yenilen ekibimiz Merkez Yunus Emre İlköğretim Okulu ile çıktığı üçüncülük mücadelesinde azmini korumayı başardı ve rakibini 3-0 yenerek Yıldız Kız Voleybol İl üçüncüsü oldu. İlk kez Voleybol İl Elemelerine katılan okulumuzun önce ilçe birincisi olması ve daha sonra ilde yaptığı zorlu maçların ardından il üçüncüsü olması başta takımımızı her türlü desteği veren Belediye Başkanımız İsmail Dönmez'e, Mehmet Ali Cantürk'e, Muhittin Çolak'a, Murat Aydoğan'a, Okul Müdürü Mehmet Aydın'a, takımı hazırlayan Hüseyin Coşkun'a, okulumuzun tüm personeli ve öğrencilerimizi sevindirmiştir. Bu başarıda katkısı olan herkese teşekkür ederim" dedi. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Altınkent Gürpınar Kütahya Gediz Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title