Haberler

Geçen Yıl Derbent, Doğanhisar ve Hüyük'e 1 Milyon 431 Bin 83 Liralık Yatırım Yapıldı

Konya İl Genel Meclisi, Kasım ayı toplantılarında İl Özel İdareleri ve Köylere Hizmet Götürme Birlikleri aracılığıyla 2012 yılında yapılan ve uygulanan projeleri değerlendirdi.

Konya İl Genel Meclisi, Kasım ayı toplantılarında İl Özel İdareleri ve Köylere Hizmet Götürme Birlikleri aracılığıyla 2012 yılında yapılan ve uygulanan projeleri değerlendirdi.

İl Özel İdareleri Projelerini İzleme Komisyonu'nun Ekim ayında Derbent, Doğanhisar ve Hüyük'te yaptığı çalışmanın raporunda, geçen yıl üç ilçeye toplam 1 milyon 431 bin 83 lira yatırım yapıldığı tespit edildi.

Konya İl Genel Meclisi 7. birleşimini İl Özel İdareleri Projelerini İzleme Komisyonu'nun raporuyla açtı. Hazırladıkları raporu okuyan Komisyon Başkanı Ramazan Yalçın Badem, Derbent, Doğanhisar ve Hüyük ilçelerinde yaptıkları incelemede, eğitim yatırımları kapsamında okul binası bakım ve onarımı, kalorifer bakım ve onarımı için Derbent'e 22 bin 423 lira, Hüyük'e 49 bin 910 lira, Doğanhisar'a 69 bin 336 lira olmak üzere toplam 141 bin 669 liralık eğitim yatırımı yapıldığını tespit ettiklerini söyledi.

Üç ilçede İl Özel İdaresi ve Köylere Hizmet Götürme Birlikleri kaynakları ile yapılan köy konağı, lojman bakım ve onarımı, malzeme alımı gibi işler için toplam 1 milyon 289 bin 414 lira harcandığını belirten Badem, 1 milyon 54 bin adet çilek fidesi, 16 bin 615 adet meyve fidanı, 9 bin 600 adet asma fidanı ve 17 adet yüksek sistem bağ aparatı dağıtıldığı bilgisine de yer verdi.

Badem, bu yatırımlarla üç ilçenin İl Özel İdaresi ve Köy Hizmet Götürme Birlikleri kaynaklarıyla 2012'deki toplam yatırımının 1 milyon 431 bin 83 liraya ulaştığını ifade etti.

Turizm Komisyonu Başkanı Ümit Acı, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı Mustafa Turan ile Çevre ve Sağlık Komisyonu Üyesi Mustafa Horoz da raporlarını Meclis'e sundu. Müzakere edilen raporların kabul edilmesiyle birleşim sona erdi. Konya İl Genel Meclisi'nin Kasım ayı toplantılarının 8. birleşimi 14 Kasım 2013 Perşembe günü saat 10.00'da yapılacak. - Konya

Kaynak: AA / Yerel

Doğanhisar Derbent Hüyük Konya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title