Haberler

Gebze İşyerindeki Bağış Kutusunu Çalan Kadın Güvenlik Kamerasına Yakalandı

Kocaeli' nin Çayırova İlçesi'nde, bir bilgisayar teknik servisine getirdiği tablet bilgisayara oyun yükletirken içinde 100 TL'nin üzerinde para bulunan bağış kutusunu çalan kadın güvenlik kamerasına yakalandı.

Kocaeli' nin Çayırova İlçesi'nde, bir bilgisayar teknik servisine getirdiği tablet bilgisayara oyun yükletirken içinde 100 TL'nin üzerinde para bulunan bağış kutusunu çalan kadın güvenlik kamerasına yakalandı. Yapılan araştırmada benzer suçlardan sabıkası olduğu anlaşılan ve ilçede birçok hırsızlık olayına karıştığı belirlenen kadın şikayet üzerine aranmaya başlandı. Olay Fatih Caddesi üzerinde bulunan Bahtiyar Durmaz'a ait işyerinde meydana geldi. Buraya oylun yükletmek için çocuğuna ait olduğunu söylediği tablet bilgisayar getiren 35 yaşındaki D.B. adlı kadın, işyeri sahibi tablete oyun yüklerken ön masadaki içinde 100 TL'nin üzerinde para bulunan sadaka kutusunu çantasına koydu. İşi bitince de buradan ayrıldı. İşyeri sahibi Bahtiyar Durmaz bir süre sonra sadaka kutusunun olmadığını anlayınca güvenlik makerası kayıtlarını incelediğinde, onu D.B.'nin çaldığını gördü.

Olayı anlatan Bahtiyar Durmaz şunları söyledi: "Bu kadını tanıyordum. Hırsızlık yaptığını da biliyordum. Dükkana geldiğinde hırsızlık yaşanmaması için gözümü dört açmıştım ve sürekli onu gözlüyordum. Ama sadaka kutusunu çalacağı hiç aklıma gelmemişti. Ben getirdiği tablete oyun yüklerken oradaki kutuları düzetme bahanesiyle sadaka kutusunu çalmış. Ben o gittikten bir süre sonra sadaka kutusunun olmadığını anlayınca daha sonra güvenlik kamerası kayıtlarını izledim. O kadar dikkat etmeme çağlmen el çabukluğuyla hırsızlık yapmış. Kamera görüntülerini Emniyet Müdürlüğü'ne götürdüm. Kadının ilçede yaptığı bu ilk değil. Birçok kez yaptı. Şahsın herşeyi bilinmesine ve herkesin onu tanımasına rağmen kimse müdahale etmiyor. Daha öncesinde komşu bir esnaf arkadaşımızın dükkanından tablet bilgisayar da çalmıştı. O da şikayetçi olmuştu. Onun da güvenlik kamerası kayıtları vardı. Ama görüldüğü gibi hala serbest ve hala çalmaya devam ediyor. Artık sadaka kutularını bile çalıyor.Hırsızlık olayından sonra cep telefonu numarasına ulaştık, aradık kendisini geleceğini söyledi ama gelmedi. İnkar ediyor ben yapmadım, ben yapmam diyor.Her şekilde görüntü olmasına rağmen inkar ediyor."

Çayırova Emniyet Müdürlüğü yetkilileri ise şikayet üzerine kadının belirlenen adresine gidilmesine rağmen bulunamadığını bildirdi. Şahsın kimliği ve eskali bilindiği, en kısa sürede yakalanıp adli makamlara teslim edileceğini belirttiler. E

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çayırova Gebze Politika Güncel Haberler

Eurovision'da LGBT+ propagandası! Nemo'ya birinciliği tüylü ceketi ve saten eteği getirdi

Eurovision'da LGBT+ propagandası! Nemo'ya birinciliği tüylü ceketi ve saten eteği getirdi

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

Eurovision'da LGBT propagandası yaparak birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

Eurovision'da LGBT propagandası yaparak birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet geçirdi

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet geçirdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title