Haberler

Gebze'de Sel Can Aldı

Güncelleme:

Gebze'de, Dün Akşam Saatlerinde Yağan Yağış Yüzünden Bir Kişi Hayatını Kaybetti.

Gebze' de Arıtma tesislerinin bulunduğu bölgede başı çamura saplanmış 25-30 yaşlarında bir erkek cesedi bulundu. Şahsın dün akşamki sel sularına kapılarak buraya sürüklendiği sanılıyor.

Gebze Sel Sularına Teslim

Gebze'de, Dün Akşam Saatlerinde Yağan Kısa Süreli Yağış Yüzünden Hayat Felç Oldu. Kocaeli'nin Gebze İlçesi çevresinde, dün akşam saatlerinde yağan kısa süreli sağanak yağış, başta D100 Karayolu'nun Gebze-Bayramoğlu sapağı geçişi olmak üzere Gebze ve Çayırova'da bir çok yol, ev, işyeri ve Yüksek Teknoloji Enstitüsü ile bazı fabrikaların su altında kalmasına neden oldu.

Gebze ve çevresinde dün 23.30 sıralarında şiddetlenerek 45 dakika aynı hızla süren yağış sonucu yüzlerce aracın mahsur kaldığı D-100 Karayolu'nun Gebze geçişinden sular saat 02.15'den itibaren çekilmeye başladı. Ancak yol suyun getirdiği kalın bır çamur tabakasıyla kaplanması nedeniyle ulaşıma açılamamıştı Saat 05.30 sıralarında ise araçlara geçiş verilmeye başlandı. Sabah saatlerinde ise trafik akışında herhangi bir sorun olmadığı belirtildi

TEM Karayolu'nun Gebze geçişinde ise sorun bulunmuyor.

D-100 Karayolunun Gebze Bayramoğlu sapağı geçişi dahil yolun yaklaşık bir kilometrelik bölümü suyla kaplandıktan sonra geride kalın bir çamur tabakası bıraktı. Karayolları ve beledıye ekipleri yağmurun da durmasıyla saat 02.00'den itibaren yolda temizlik baslattı. Ancak Yüksek Teknoloji Enstitüsü ile bazı fabrikalar ile yüzlerce evin bulundugu düz alanlardan su hala çekilmedi. D-100 karayolunda aracların içinde mahsur kalanlar emniyetli bölgelere götürüldü.

Gebze'nin istasyon Mahallesi, Beylikbağı Mahallesı, Sıra Söğütler Mahallesi, Köşklü Çeşme Mahallesi, İnönü Mahallesi, Çayırova ilçesi'nde de 100'ün üzerinde ev ve işyerini su bastı. Yağmur sularını tahliye etmeye de motopomp yetiştiremedi. Gece olduğu için de calışmalar aksadı.

Bu arada saat 24.00 sıralarında da polis telsizlerinden iki çocuğun sel sularında kaybolduğuna ilişkin yapılan anonslar üzerine başlatılan araştırmanın sürdüğü, henüz net bir bilgiye ulaşılamadığı bildirildi

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

Bakmadan Geçme

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri düştü mü? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'leri belli oldu mu, açıklandı mı? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Galatasaray Fenerbahçe maçı VAR hakemi kim oldu? GS FB yabancı VAR hakemi kim, nereli?
Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title