Haberler

Gebze Belediyesinden Sünnet Şöleni

Güncelleme:

670 çocuğun delikanlılığa ilk adım attığı Gebze Belediyesi Geleneksel Sünnet Şöleni coşkulu bir katılımla gerçekleştirildi.

670 çocuğun delikanlılığa ilk adım attığı Gebze Belediyesi Geleneksel Sünnet Şöleni coşkulu bir katılımla gerçekleştirildi.

Kent Meydanı'nda düzenlenen gösterilerle başlayan ve mehteran eşliğindeki kortej yürüyüşünün ardından Mehmet Akif Ersoy Camii'nde okunan sünnet mevlidi ile tamamlanan sünnet şölenin ev sahibi Başkan Köşker, "Bugün 670 çocuğumuzun ilk mürüvvetini, ilk heyecanını yaşıyoruz. Rabbim damatlıklarını da sizlere görmeyi nasip etsin inşallah" dedi.

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'in ev sahipliğinde düzenlenen şölene AK Parti Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı ve ilçe yöneticileri, İl Kadın Kolları Başkanı Oya Tunçel, İlçe Kadın Kolları Başkanı Vasfiye Aydın, belediye başkan yardımcıları Nilay Ayran, Engin Güzel, belediye meclis üyeleri, Başkan Köşker'in eşi Ragibe Hanım, sünnet çocuklarının aileleri ve vatandaşlar katıldı. Kortej yürüyüşü öncesi Gebze Kent Meydanı'nda toplanan sünnet çocukları Nasrettin Hoca, palyaço ve hokkabazlık gösterileriyle keyfili saatler geçirerek eğlendi. Eğlencenin ardından Gebze Belediyesi Mehteran Bölüğü'nün verdiği mini konseri dinleyen çocuklar ve ailelerine hitaben kısa bir konuşma yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, "Bugün 670 çocuğumuzun ilk mürüvvetini, ilk heyecanını yaşıyoruz. Rabbim damatlıklarını da sizlere görmeyi nasip etsin inşallah. Hepsi saklı birer hazine olan evlatlarımızı ihmal etmeyelim. Onlara gözümüz gibi bakalım. Onları güzel ahlakla, bilgiyle donatalım. Yarınlara en güzel şekilde hazırlayalım" dedi. Başkan Köşker'in konuşmasının ardından mehteran eşliğinde mevlid-i şerifin okutulacağı Mehmet Akif Ersoy Camii'ne kadar yürüyen çocukları ve ailelerini Başkan Köşker ve protokol üyeleri yalnız bırakmadı.

Bağdat Caddesi boyunca sünnet çocuklarıyla birlikte yürüyen Başkan Köşker, Gebzelileri de selamlamayı ihmal etmedi. Mehmet Akif Ersoy Camii'nde, İmam Hatipler arası Kur'an-ı Kerim okuma yarışması Türkiye birincisi Muhammet Cevat Karabıyık ve Gebzeli hafızlar tarafından okunan Kur'an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif konuklar tarafından dinlendi. Başkan Köşker, bahçedeki sünnet çocukları ve aileleriyle yakından ilgilenerek bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Mevlid-i Şerif'in ardından davetlilere etli pilav ayran ikram edildi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Akif Ersoy Adnan Köşker Ak Parti Gebze Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title