Haberler

Gaziosmanpaşalı Çiftler 14 Şubat'ta Dünya Evine Girdi

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla 4 çiftin nikahını kıydı.

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla 4 çiftin nikahını kıydı. Başkan Usta, çiftlere, "Birbirinin ayağına değil, gönlüne basan çiftler istiyoruz" dedi.

Gaziosmanpaşa Belediyesi'ne 14 Şubat Sevgililer Günü'nde evlenmek için müracaat eden çiftlerden dördünün nikahını Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta kıydı. Gaziosmanpaşa Nikah Sarayı'nda gerçekleşen nikah töreni, renkli görüntülere sahne oldu. Nikahlarını kıydığı çifte evliliklerini sağlam temeller üzerine inşa etmeleri gerektiği uyarısında bulunan Başkan Usta, salonda bulunan evli çiftlerin de Sevgililer Günü'nü unutmadı. Salonda bulunanlara kırmızı gül verildi ve ardından Başkan Usta, erkek konuklara seslenerek gülleri eşlerine vermelerini istedi. Bunun üzerine bir kişi koşarak eşinin yanına gitti ve gülü verip eşine sarıldı.

BAŞKAN HASAN TAHSİN USTA 14 ŞUBAT'TA EVLİ ÇİFTLERİ UNUTMADI

Başkan Hasan Tahsin Usta, çiftlerin her gününün Sevgililer Günü tadında geçmesini dilediğini belirterek, "Kıymış olduğumuz nikahlardaki tablonun ömür boyu sürmesini, çocuklarıyla birlikte aynı tablonun devam etmesini temenni ediyorum. Biz birbirinin ayağına değil, gönlüne basan çiftler görmek istiyoruz" dedi. Kıydığı nikahlarda kız tarafı olduğunu dile getiren Usta, evlilik cüzdanını damada verip, "Evlilik cüzdanını hanımlar daha iyi saklar" diye düşünüyorum diyerek, damadın geline vermesini istedi. Ayrıca Başkan Usta, nikahını kıydığı çiftlere eşlerine gül vermek alışkanlık olsun diye gül verip eşlerine vermelerini istedi.

Nikah Sonrası Başkan Usta, günün anısına çiftlere düğün hediyesi ve nikah defterine imza attıkları kalemi verdi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gaziosmanpaşa Belediyesi Hasan Tahsin Usta Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title