Haberler

Gaziler Kahvaltıda Biraraya Geldi

Gaziantep’te 19 Eylül ‘Gaziler Haftası’ etkinliği kapsamında Gaziler kahvaltıda biraraya geldi.

Gaziantep'te 19 Eylül 'Gaziler Haftası' etkinliği kapsamında Gaziler kahvaltıda biraraya geldi.

Grand Hotel'de düzenlenen kahvaltıya Gaziantep Valisi Erdal Ata, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep 5. Zırhlı Tugay Komutanı Cemalettin Doğan, Gaziantep Milletvekilleri Halil Mazıcıoğlu, Derya Bakbak, Mehmet Erdoğan, Gaziantep İl Jandarma Komutanı Adnan Arslan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsmet Zor, İlçe Belediye Başkanları, Gazi Dernekleri, Gaziler ve Şehit Aileleri katıldı.

Kahvaltıda Vali Erdal Ata açıklama yaparak şunları söyledi:

"Bizlere bu cennet vatanı hediye ve emanet eden tüm şehit ve gazilerimize olan minnet ve şükran borcumuzu, ancak onlara da hak ettikleri en yüce değeri vererek ödeyebiliriz. Sizlere müteşekkiriz, şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz.Devlet olarak bir çok yasal düzenlemelerle gerek şehitlerimizin geride kalan ailelerine eş ve çocuklarına, anne ve babalarına, Gazilerimize bir takım imkanlar sağlamaya çalışılıyor. Zaman zaman bu imkan ve hakların daha da artırılması arzu ediliyor. Hepimizin de gönlünden geçende tüm imkanlarımızı zorlayarak, sizler ve şehit ailelerimiz için daha fazla neler yapılabilir, neler yapmak lazım araştırılıyor."

Yapılan konuşmanın ardından Gaziler ve Şehit Aileleri yakınları protokolle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fatma Şahin Gaziantep Erdal Ata Eylül Yerel Haberler

title