Haberler

Gaziantepsporlu Yönetici ve Futbolcular Moral Yemeğinde Buluştu.

Gaziantepspor Kulübu, yönetici, futbolcu ve teknik heyeti akşam yemeğinde bir araya geldi.

Gaziantepspor Kulübu, yönetici, futbolcu ve teknik heyeti akşam yemeğinde bir araya geldi. Teknik Direktör Bülent Uygun ve Altunkaya Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mahsum Altunkaya, takımın başarılı olacağına inandıklarını söyledi.

Gaziantepspor yönetim kurulu, futbolcuları ve teknik ekip Mahmood Coffee'de düzenlenen moral yemeğinde bir araya geldi. Yemekten önce konuşan Bülent Uygun, futbolcuların birlik ve beraberliklerini sağlamak ve şehrin bütünlüğünü sağlamak adına ellerinden geldiği kadar Gaziantepspor'u bulunduğu konumdan yukarı çıkarmak için onurlu bir savaş verdiklerini belirtti. Uygun, "Tabi ki çok haksızlığa uğradık. Bununla birlikte şehrimizin önde gelenlerinin ve taraftarlarımızın çok büyük desteğine ihtiyacımız var. Mahsum Altunkaya'yı bizi yemekte ağırladığı için ve hem de formamıza sponsor olarak, takımımıza destek olması nedeniyle teşekkür ediyorum" dedi. Aile ortamında bir akşam yaşadık. Yine Faik Bezek'te formamızın diğer tarafına destek olup takımımızın ayağa kalkmasında ki katkılarla birlikte yöneticilerimize teşekkür ediyorum" dedi.

"Gaziantepspor'un her zaman yanında olacağız"

Altunkaya ise konuşmasında Mahmood Coffee markamızla bugüne kadar Gaziantepspor'a ve Türk futboluna destek verdiklerini ve destek vermeye de devam edeceklerini ifade etti. Gaziantepspor'un ligdeki durumunun çok üzücü olduğunu söyleyen Altunkaya, başta Teknik Direktör Bülent Uygun ve futbolcuların inancıyla kötü günlerin geride kalacağına inandığını ifade etti. Bundan sonraki dönemde de Gaziantepspor'a destek vereceklerini vurgulayan Altunkaya, "Biz bu şehirde yaşıyorsak bu şehrin takımına sahip çıkmak zorundayız" diye konuştu.

Yemeğin futbolculara moral olmasını umut ettiğini ifade eden Altunkaya, bundan sonraki haftalarda takımdan en az 25 puan beklediklerini söyleyerek, takımın alacakları puanlarla lige tutunacağına inandığını ifade etti. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gaziantepspor Bülent Uygun Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title