Haberler

Gaziantepli Taraftarlardan Davul-Zurna Ve Manili Maça Davet - Gaziantep'te Bir Grup Taraftar Davul Ve Zurnalar Eşliğinde Maniler Söyleyerek Gazianteplileri Yarın Oynanacak Gaziantepspor-Konyaspor Maçına Davet Etti. Taraftarlar, Bundan Böyle Takıma Destek Vermek Amacıyla Kentte Oynanacak Maçtan Bir

Gaziantepsporlular Derneği'nin Öncülüğünde Balıklı Parkı'nda Toplanan Taraftarlar, Kısa Süre Parkta Davul Çaldı. Burada Vatandaşları Maça Çağıran Taraftarlar, Ellerinde Gaziantepspor Bayrağı ile Gaziler Caddesi'nde, "vatandaşlar, Yarın Gaziantepspor-konyaspor Maçı Var. Yarın Herkesi Maça Davet Ediyoruz" Diyerek Vatandaşları Maça Çağırdı.

Gaziantepsporlular Derneği'nin öncülüğünde Balıklı Parkı'nda toplanan taraftarlar, kısa süre parkta davul çaldı. Burada vatandaşları maça çağıran taraftarlar, ellerinde Gaziantepspor bayrağı ile Gaziler Caddesi'nde, "Vatandaşlar, yarın Gaziantepspor-Konyaspor maçı var. Yarın herkesi maça davet ediyoruz" diyerek vatandaşları maça çağırdı.

GAZİANTEPSPORLULUK RUHUNU YENİDEN CANLANDIRACAĞIZ

Gaziantepsporlular Derneği Başkanı Serdar Kıribiş, Gaziantepsporluluk ruhunu tekrar canlandırmak adına bu çalışmayı yapmaya karar verdiklerini söyledi. Bundan sonra hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağının sözünü verdiklerini belirten Kıribiş, "Gaziantepspor, bu şehrin vitrinidir. Gaziantepspor'dan bu şehirde yaşayan herkes sorumludur. Herkesin bu sorumluluğunu en ince detaylarına kadar kendisinde hissedip uygulamalıdır. Çalışmamıza şehrin bütün kurumlarını da ortak etmeye çalışıyoruz. Gaziantepspor'u hak ettiği yere getirmek için çalışacağız" dedi.

Taraftarlara, Türkiye Muhtarlar Federasyonu Başkan Yardımcısı Ökkeş Titiz de destek verdi. 10 davulla caddeleri turlayan taraftarlar, yarınki maç için vatandaşların desteğini istedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Papua Yeni Gine'de 2 binden fazla insan toprak altında kaldı

Papua Yeni Gine'de 2 binden fazla insan toprak altında kaldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Uçum'dan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a salvolar

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Uçum'dan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a salvolar

Rus askeri yetkili: Estonya'daki Narva, Letonya'daki Daugavpils ve Litvanya'daki Klaipeda'yı işgal etmeliyiz

Rus askeri yetkili: Estonya'daki Narva, Letonya'daki Daugavpils ve Litvanya'daki Klaipeda'yı işgal etmeliyiz

Bakmadan Geçme

'Fenerbahçe şampiyon olacak' diyen astrolog, canlı yayın açıp ana avrat küfretti

"Fenerbahçe şampiyon olacak" diyen astrolog, canlı yayın açıp ana avrat küfretti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title