Haberler

Gaziantep'ten Kısa Kısa

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Türkiye İş Kurumu ile (İŞKUR) yaptığı üç ayrı protokol çerçevesinde bin işçi alımı yaptı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Türkiye İş Kurumu ile (İŞKUR) yaptığı üç ayrı protokol çerçevesinde bin işçi alımı yaptı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Toplum Yararına Projesi (TYP) kapsamında alınan işçilerin 500'ü Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı bünyesindeki Mezarlıklar Müdürlüğü'nde, 300'ü Park Bahçeler ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı'nda, 200'ü ise Fen İşleri Daire Başkanlığı bünyesinde hizmet verecek.

İşçilerin 8 ay çalışacağı belirtildi.

- Çamlıca Konutlarının 3'üncü etabı satışa sunuldu

Şahinbey Belediyesi tarafından Nuripazarbaşı, Çamlıca ve Sakarya mahallelerinde gerçekleştirilen kentsel dönüşümün ardından yapımı tamamlanan Çamlıca Konutlarının 3'üncü etabı satışa sunuldu.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, 1+1, 2+1 ve 3+1 daireden oluşan 87 konutun yer aldığı Çamlıca Konutları 3'üncü etapta ayrıca 8 iş yeri de bulunuyor.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Çamlıca Konutları'ndan 3 Haziran'a kadar başvuran herkesin ev sahibi olabileceğini belirtti.

İlk etapta 379 konutun tamamlanarak satışa sunulduğunu anımsatan Tahmazoğlu, "Şimdi de Çamlıca Konutları 3'üncü etabını ihaleye çıkarıyoruz. Açık ve kapalı otopark, oyun alanları ve sosyal donatıların bulunduğu Çamlıca Konutları ayrıca şehir merkezine yakınlığı ile cazibe merkezi haline gelecektir" ifadelerini kullandı.

Daire ve iş yeri ihalelerinin 4 Haziran saat 10.00'da yapılacağı bildirildi.

Şehitkamil'de asfaltlama çalışmaları

Şehitkamil Belediyesi, ilçe genelinde asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, havaların ısınmasıyla asfalt çalışmalarına hız veren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Onat Kutlar Mahallesi'nde bozuk ve tahrip olmuş yollarda asfalt çalışması yaptı.

Mahalle muhtarı Yaşar Korurer, yapılan hizmetlerden memnun kaldıklarını ifade etti.

Bir telefon üzerine hizmet gelmeye başladığını belirten Korurer, şunları kaydetti:

"Şuan belediye ekiplerimiz mahallemizin 25 Nolu caddesini asfaltlıyor. Yapılan bu asfaltın en az 20 yıl ömrü var. Şehitkamil Belediyemizin yaptığı hizmetlerden çok memnunuz ve yapılan bu güzel hizmetlerin devamını diliyorum. Bundan dolayı Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine çok teşekkür ediyorum."

Kaynak: AA / Yerel

Şehitkamil Türkiye Çamlıca Yerel Haberler

title