Haberler

Gaziantep'ten Kısa Kısa

Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan AMATEM'in inşaatında sona gelindi Gaziantep'te 40 ressam karma sergi açacak.

- Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan AMATEM'in inşaatında sona gelindi

Gaziantep'te 40 ressam karma sergi açacak

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, alkol ve alkol dışı madde kullanımı ve bağımlılığının yüzyılın en önemli ve ciddi sorunlarından biri haline geldiğine dikkat çeken Büyükşehir Belediyesinin bu bilincin farkına varıp sosyal belediyecilik anlayışıyla 17 dönümden oluşan alana alkol ve alkol dışı madde kullananların tedavisi için planladığı merkezin inşaatında sona yaklaştığı belirtildi.

Açıklamada, 58 yataklı merkezde hastaların tedavilerine yardımcı olmasına yönelik keyifli zaman geçirmeleri amacıyla bitki yetiştirme, tamir atölyesi gibi alanlar oluşturulduğu, voleybol, futbol sahaları ve koşu parkuru bulunduğu kaydedildi.

40 ressamdan sergi

Gaziantep'te 40 ressamın eserlerinin yer alacağı karma sergi 14 Haziran saat 18.00'da Sanko Sanat Galerisi'nde açılacak. Sergi, 28 Haziran'a kadar açık kalacak.

Sergide ressamlar Akten Köylüoğlu, Aslı Özen, Atiye Güner, Aynur Akın Köseler, Ayşegül Bakkaloğlu, Ayten Dingil, Azmi Atilla, Berrin Semerci, Celal Alagöz, Ceren Yıldırım Özbarutçu, Dimitar İliyev, Gülay Karslıgil, Hatice Çayırlı, Hüseyin Yıldırım, İbrahim Yıldız, İdris Esen, Kerim Kılıç, Maxmilyen Milç, Merve Ölçer, Mizyal Karabiber Nacaroğlu, Muhammed Aliyev, Mustafa Bencan, Nida Sebzeci, Nuray Coşkun, Nursek Kurban, Nurten Kale, Öner Çağlar, Özer Çağlar, Özlem Coşkun, Özlem Tanyeri, Ramazan Şimşek, Remziye Oğan, Sakine Demir, Selda Şener, Sema Fadıloğlu, Şaban Pala, Şenel Benlier, Tuncay Çiçek, Yakup Kuyucu ve Zeynep Ece Nacaroğlu'nun eserleri yer alacak. - Gaziantep

Kaynak: AA / Yerel

Özlem Coşkun Gaziantep Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title