Haberler

Gaziantep Sanayisi Hız Kesmeden Büyümeye Devam Ediyor

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, İSO 500 sonuçlarını değerlendirerek, Gaziantep sanayisinin ülke sanayisinde önemli yer aldığını ve adım adım liderliğe doğru yükseldiğini söyledi.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, İSO 500 sonuçlarını değerlendirerek, Gaziantep sanayisinin ülke sanayisinde önemli yer aldığını ve adım adım liderliğe doğru yükseldiğini söyledi.

Erdoğan yaptığı açıklamada, İSO 500 markaların ve sanayi kuruluşlarının büyüklüğü kadar sağladıkları istihdamı da gösteren önemli bir rapor olduğunu İSO 500 raporunda yer alan sanayicileri kutladığını belirtti. Erdoğan, "İstanbul Sanayi Odası tarafından son 45 yıldır her yıl yapılan İSO 500 araştırma raporunda bu yol açıklanan sonuçlar Gaziantep için haklı bir gurur kaynağı olmuştur. Gaziantep sanayisinden toplam 23 kuruluşumuz bu listede önemli noktalarda yer almış ve bu yıl ilk yüz içerisinde iki Gaziantep firmasının yer alması dikkat çekmektedir. Gaziantep'in sanayici kimliğinin ön plana çıktığı bu sonuçlar birçok noktadan sadece kentimiz için değil ülkemiz içinde önemlidir. 2023 vizyonuna lokomotif görevi yapan Gaziantep'in üretken sanayisinin ön planda oluşu ve birçok sektörde liderliğe soyunması hepimiz için gurur vericidir. Sanayicilerimizin önünü açmak ve gelişimlerine katkı sağlamak için milletvekili arkadaşlarımızla birlikte her türlü sorunun ortak takipçisi olmaya devam edeceğiz. Sanko Tekstil İşletmeleri San. ve Tic. A.Ş., Gülsan Sentetik Dokuma San. ve Tic. A.Ş., Naksan Plastik ve Enerji San. ve Tic. A.Ş., Tiryaki Agro Gıda San. ve Tic. A.Ş., Şölen Çikolata Gıda San. ve Tic. A.Ş., Merinos Halı San. ve Tic. A.Ş. Sanko Çimento ve Beton San. Tic. A.Ş., Kadooğlu Yağ San. ve Tic. A.Ş., Süper Film Ambalaj San. ve Tic. A.Ş., Beşler Gıda ve Kimya A.Ş., Lidersan Sağlık ve Gıda Ürünleri A.Ş., Köksan Pet ve Plastik Ambalaj San. ve Tic. A.Ş., Gürteks İplik San. ve Tic. A.Ş., Selçuk İplik San. ve Tic. A.Ş., Sayınlar Gıda Maddeleri San. ve Tic. A.Ş., Şireci Tekstil San. ve Tic. A.Ş., Oba Makarnacılık San. ve Tic. A.Ş., Beşler Makarna Un İrmik Gıda San. ve Tic. A.Ş., Royal Halı İplik Tekstil Mobilya San. ve Tic. A.Ş., Akteks Akrilik İplik San. ve Tic. A.Ş., Kaşmir Halı San. ve Tic. A.Ş., Nadir Tekstil Deri ve Yağ San. Tic. Ltd. Şti. ve Kartal Tekstil San. ve Tic. Ltd. Şti. yönetici ve çalışanlarını yürekten kutluyorum" dedi.

MARKALAŞMA GÜVENİ OLUŞTURUR VE SATIŞI ARTTIRIR

Dünyanın birçok ülkesinde gerçekleştirilen fuarlarında özellikle Gaziantep kökenli firmaların stantlarını ziyaret ettiğini de ifade eden Milletvekili Mehmet Erdoğan, dünya genelinde markalaşmanın önemli bir değer olduğunu ürünleri marka değerlerinin pazarladığını kaydederek, "Dünyanın birçok markasıyla yarışır hale gelen markalarımız bizim elbette gurur kaynağımız. İSO 500'de yer alan markalarımızın birçoğunu uluslararası fuarlarda mutlaka ziyaret ettim. Markalaşmak tüketici üzerinde bir güven unsurudur. Tüketici güveni beraberinde satışı getirir. Gaziantepli sanayicilerimizin markalaşma sürecine verdiği önemi biliyor ve destekliyoruz. Farklı sektörlerden onlarca markamızın dünya piyasalarında kendi isimleriyle rekabet etmesi çok önemlidir" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İstanbul Sanayi Odası Mehmet Erdoğan Gaziantep Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title