Haberler

Gaziantep Müsiad Muşlu İş Adamlarını Kabul Etti

MÜSİAD Gaziantep Şubesi yöneticileri, Caziabe Merkezi içinde olan Muş MÜSİAD üyeleri ile toplantıda bir araya geldi.

MÜSİAD Gaziantep Şubesi yöneticileri, Caziabe Merkezi içinde olan Muş MÜSİAD üyeleri ile toplantıda bir araya geldi.

MÜSİAD Gaziantep Şube binası konferans salonunda gerçekleşen toplantıya MÜSİAD Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Çelenk, Muş Vali Yardımcısı Abdulkadir Okay, MÜSİAD Muş Şube Başkanı Serhat Üzel, İpekyolu Kalkınma Ajansı Muş Koordinatörü Fuat Özkan ve iş adamları katıldı. Toplantıda Cazibe merkezlerine alınan 23 ilden bir tanesi olan Muş'a yatırım için karşılıklı istişarede bulunuldu. Bu meselenin bütün ülkenin sorunu olduğunun altını çizen MÜSİAD Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Çelenk, "Cazibe merkezlerine şimdiden yatırım için başvurular başladı. Bu bölgelerde 10 bin kişiye iş imkanı hedeflenmektedir. Bu mesele bütün ülkenin sorunudur. Doğu ve Güneydoğuyu kapsayan Cazibe Merkezleri projesinin ülke ekonomisine katkıda bulunacağına inanıyorum. Güneydoğuya baktığımız zaman terör ve yatırımsızlık arasında kısır bir döngü yaşanıyordu. Bunu kırmak için insiyatif almak gerekiyor. Bu merkezlerde topyekun bir kalkınma hedeflenmektedir. Böyle zamanlarda iş adamlarının üretmeye ve büyümeye devam etme sorumluluğu vardır. Muş işadamlarına bu toplantı için teşekkür ediyorum" dedi.

Muş Vali Yardımcısı Abdulkadir Okay ise, "İş adamlarımız Muş'taki yatırım ortamlarını Gaziantepli iş adamlarımıza anlatmaya çalıştılar. Bizde Ortadoğu da büyük bir nam salmış milyarlarca dolar ihracatı olan Anadolu da Türkiye de bir başarı elde etmiş Gaziantep'in tecrübesini Muş'a taşımak için buradayız" şeklinde konuştu.

MÜSİAD Muş Şube Başkanı Serhat Üzel Gaziantep'in durumunun bizler için özel olduğunu, Gaziantep'in dünyaya ensarlık yaptığını söyledi.

İpekyolu Kalkınma Ajansı Muş Koordinatörü Fuat Özkan Muş'un coğrafik ve ekonomik özellikleriyle ilgili katılımcılara sunum yaptı. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fuat Özkan Gaziantep İpekyolu Muş Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title