Haberler

Gaziantep Müftüsü Ahmet Bulut, Uşşaki Vakfını Ziyaret Etti

Gaziantep Müftüsü Ahmet Bulut, UŞŞAKİ Vakfını 'Regaip Kandili' nedeniyle ziyaret etti.

Gaziantep Müftüsü Ahmet Bulut, UŞŞAKİ Vakfını 'Regaip Kandili' nedeniyle ziyaret etti.

Müftü Bulut vakfı gezerek UŞŞAKİ Vakfı Müdürü Ömer Yetişkin'den vakıf hakkında bilgiler aldı. Daha sonra Müftü Bulut, vakıfta yemek almaya gelen insanlara 'Regaip Kandili' ile ilgili bilgiler verdi dualar etti. Müftü Bulut'a, vakıfta bulunan vatandaşlar ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler.

Üç aylar içerisinde manevi duygunun daha çok yoğun yaşandığını belirten Gaziantep İl Müftüsü Ahmet Bulut, "Mübarek üç ayların içerisinde bulunuyoruz. Önem verilen, çok sevilen, rahmet edilen müminleri manevi ibadetlerden gayretlerden daha fazla uyanık olmaya teşvik eden mübarek üç ayların ilk habercisidir. Regaib, herhangi bir şeyi istemek, arzu duymak, meyletmek, demektir. Sevgili Peygamberimiz üç ayları iştiyakla bekler, o günlere eriştiğinde de şöyle dua ederdi: "Allah'ım! Recep ve Şaban aylarını bize mübarek eyle ve bizi Ramazan ayına ulaştır." Peygamberimizin duasında ifadesini bulan bu mübarek ayların içindeyiz. Üç aylar olarak bilinen (Recep, Şaban ve Ramazan ) bu aylar, manevi coşkunun daha yoğun yaşandığı bir mevsimdir. Bu ayların içinde bazı geceler ise bu coşkunun zirveye ulaştığı müstesna zaman dilimleridir.Başta ülkemiz olmak üzere bütün İslam aleminin üç aylarını ve Regaib Kandilini tebrik ediyor, bu aylarda yapacağımız ibadet, dua ve yakarışların kabul olmasını Cenab-ı Mevla'dan niyaz ediyorum. UŞŞAKi vakfımızın hayırda yarışma, düşenin elinden tutma ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarını giderme konusundaki gayretleri samimi çalışmaları ve seferberlik ilan etmişcesine bıkmadan usanmadan bu hayrı hizmetlerini artırmalarını taktir ile karşılıyor tebrik ediyorum" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ömer Yetişkin Ahmet Bulut Gaziantep Müftü Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title