Haberler

Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan'dan 23 Nisan Mesajı

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Yayınladığı mesajın tamamı şu şekilde:

"'Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir' ilkesinin hayata geçirildiği 23 Nisan 1920 tarihimizde bir dönüm noktasıdır. Bu tarihten itibaren halk ülke yönetiminde söz sahibi olmuştur. 95 yıldır devam eden bu durum bu gün olduğu gibi bundan böyle de böyle devam edecektir. Meclisin kararı milletin kararı olacaktır.

23 Nisan ile birlikte millet, siyasi rejimin asli ve tayin edici aktörü haline gelmiştir. TBMM'nin dünyada bir benzeri daha olmayan istiklal mücadelesinin, bu en büyük ve en anlamlı milli mutabakatının içinde doğduğunu, milli egemenliğin de en somut tecellisi olduğunu Bizi bağımsız bir devlet ve Cumhuriyet yaptı. 23 Nisan, ulusun yönetme yetkisini kullanmaya başladığı gündür. Bu gün Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızdır.

Yarınlarımızı temsil eden çocuklarımız tarihten aldıkları güçle, geleceğe yön vererek, daha huzurlu ve umutlu bir Türkiye'nin, barış içinde bir dünyanın kurulmasında önemli roller üstleneceklerdir.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun ilk adımı olarak Meclise hayat veren kahramanları saygıyla yad ediyor; tüm hemşerilerimin ve çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum." - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Erdoğan Gaziantep Ak Parti 23 Nisan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title