Haberler

Gaziantep'in Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 94. Yılı

Şahinbey Belediyesi tarafından Gaziantep'in düşman işgalinden kurtuluşunun 94'üncü yılı etkinlikleri kapsamında geleneksel olarak düzenlenen "Kurtuluş Kupası Masa Tenisi Turnuvası" törenle başladı.

Şahinbey Belediyesi tarafından Gaziantep'in düşman işgalinden kurtuluşunun 94'üncü yılı etkinlikleri kapsamında geleneksel olarak düzenlenen "Kurtuluş Kupası Masa Tenisi Turnuvası" törenle başladı.

Şahinbey Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, 25 Aralık Gaziantep'in düşman işgalinden kurtuluşu nedeniyle ilki 2010'da düzenlenen turnuvaya bu yıl 593 sporcu katıldı.

Turnuvaya katılan sporculara başarı dileyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, kurtuluş etkinlikleri kapsamında her yıl masa tenisi turnuvası düzenlediklerini belirtti.

Gazi şehrin Kurtuluş Savaşı'nda gösterdiği destansı savunmanın ve düşman işgalinden kurtuluşunun 94'üncü yıl dönümünü büyük bir sevinçle kutladıklarını dile getiren Tahmazoğlu, "Turnuvayı geleneksel hale getirdik. Bu yıl turnuvaya bin 593 sporcu katıldı. Amacımız, çocuklara ve gençlere spor bilincini aşılamak. Tüm takımları ve sporculara başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Yarışma sonrasında dereceye giren sporculara kupa, madalya ve raket hediye edilecek.

Ödüllerin 25 Aralık 2015 tarihinde yapılacak kutlama törenlerinde verileceği kaydedildi.

Kaynak: AA / Yerel

Şahinbey Belediyesi Gaziantep Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title