Haberler

Gaziantep Gazeteciler Cemiyetinde Görev Dağılımı

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti (GGC) yönetim kurulu, görev dağılımı yapmak üzere toplandı.

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti (GGC) yönetim kurulu, görev dağılımı yapmak üzere toplandı.

GGC'den yapılan yazılı açıklamaya göre, GGC Başkanı İbrahim Ay başkanlığında cemiyet salonunda bir araya gelen yönetim kurulu üyeleri, görev dağılımı yaptı.

İbrahim Ay, yeniden GCC Başkanlığına getirildi.

Yaşar Yavuz ve Hasan Kırmızıtaş'a başkan yardımcılıkları, Aydın Akyürek'e Genel Sekreterlik ve Bekir Şahin'e saymanlık görevi verildi.

Fevzi Tekin, Özlem Karıncalı, İsmail Şahin, Deniz Yükselir, Gülşah Sert, Bülent Çulcuoğlu, Hanifi Kılıç, Mehmet Boncuk ve Hacı Salıcı da yönetim kurulu üyeliğine getirildi.

Ay, konuşmasında, yeni dönemde müşterek akılla hizmet çıtasını daha yukarılara taşıyacaklarını belirterek, yeni fikirlere, projelere ve önerilere kapılarının her zaman açık olacağını aktardı.

Ay, "Özellikle konut projesini ivedilikle sonuçlandırmaya gayret edeceğiz. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde Basın Ödülleri yarışmasının ikincisini düzenleyerek geleneksel hale getireceğiz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Yerel

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Yaşar Yavuz İbrahim Ay Gaziantep Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title