Haberler

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'nden Anlamlı Kampanya

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'nün Öncülüğünde Başlatılan 'Okumak İstiyorum Polis Amca Bana Kitap Gönder' Adlı Proje Kapsamında, Şırnak'taki Bir Okula Çok Sayıda Kitap, Deneme Kitapçığı ve Yaprak Test Gönderildi

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'nün öncülüğünde başlatılan 'Okumak İstiyorum Polis Amca Bana Kitap Gönder' adlı proje kapsamında, Şırnak'taki bir okula çok sayıda kitap, deneme kitapçığı ve yaprak test gönderildi.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, 'Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Şahinbey İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından başlatılan çalışmaya toplumsal problemlerin altında yatan nedenleri bulmaya çalışarak, suçla etkin mücadele sağlamak ve bunların neticesinde de sosyal alandaki yaşam kalitesini artırmayı amaçlayan bir polislik anlayışından hareketle, çeşitli uygulamalar yapılmaktadır. Bu amaçla başlatılan 'Okumak İstiyorum Polis Amca Bana Kitap Gönder' adlı projeye beklenenin üzerinde ilgi gösterildi' denildi.

Kampanyaya, 4 kırtasiyeci ile 3 dershane de katıldı. Kampanya kapsamında toplanan kitapçık, deneme kitabı ve testler, Şırnak'ın Uludere ilçesine bağlı Andaç Köyü İlköğretim Okulu'na gönderildi. Okula gönderilen yardımlar 420 kitap, 260 deneme sınavı kitapçığı ve yaklaşık 18 bin yaprak testten oluştu.

(MRT-MHD) - GAZİANTEP

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title