Haberler

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da, Akçaabat Sebatspor Maçı Hazırlıkları

Teknik direktör Kaya: "Bütün takımlar liderlik için mücadele veriyor"

PTT 1. Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un teknik direktörü Suat Kaya, ligdeki bütün takımların liderlik için mücadele verdiğini söyledi.

Mavi-beyazlı ekip, Ziraat Türkiye Kupası'nda oynayacağı Akçaabat Sebatspor maçının hazırlıklarını teknik direktör Suat Kaya gözetiminde Gaski Tesisleri'nde sürdüyor.

Kaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 1461 Trabzon ve Balıkesirspor maçlarından aldıkları 4 puanın takımın morali yükselttiğini belirtti. Ziraat Türkiye Kupası'nda karşılaşacakları Akçabat Sebatspor maçına hazırlandıklarını ifade eden Kaya, "Bu maçın ardından Samsun'a gideceğiz ve çalışmalara orada devam edeceğiz. Oyunun heyecanını 90 dakikaya yayacağımız haftalar yavaş yavaş yaklaşıyor. Temennimiz gol yemeden galip duruma geçmek, gerekirse onu muhafaza etmek" dedi.

Henüz isteği sistemi oturtamadığını vurgulayan Kaya, sakatlıkları bulunan Abdullah Halman'ın iyileştiğini, İbrahim Ferdi Coşkun'nun da tedavisinin devam ettiğini kaydetti.

Bu futbolcuların yerine dahil olacak oyuncuların daha iyi olması gerektiğini anlatan Kaya, "Bunu çabasını veriyoruz, kendileride çaba harcıyor. Ligimiz çok güzel ve bütün takımlar liderlik için mücadele veriyor. Lig zorlu geçecek ve bu sonuna kadar sürecek" diye konuştu. - Gaziantep

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title