Haberler

Gaziantep Basınında Bugün

Gaziantep'te Yayımlanan Gazetelerin Bazı Haber Başlıkları Şöyle: Güncel: 'Birileri Engel Oluyor' 2,5 Milyon Tl Yatırım Yaptı, 60 İşçi İstihdam Edecek Ama Birileri Engel Oluyor

Gaziantep'te yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

GÜNCEL: 'Birileri engel oluyor'

2,5 milyon TL yatırım yaptı, 60 işçi istihdam edecek ama birileri engel oluyor.

HABER: 'Daha bilinçli olacağız'

Gaziantep Büyükşehir Belediye, kentin iklim eylem planını hazırlayacak. Başkan Güzelbey yaptığı açıklamada, bu sayede, Avrupa Birliği'nin çevre projelerine daha bilinçli hazırlanacaklarını söyledi.

HAKİMİYET: 'Sokaktaki çocuğun polis amcası'

Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube ekipleri, sokakta çalıştırılan çocuklar hakkında bilgilendirme yaptı. Ekipler, sokakta satış yapan çocuklardan alışveriş yapılmaması konusunda vatandaşları uyardı.

DOĞUŞ: 'Gaziantep cazibe merkezi oldu'

AK Parti Gaziantep Milletvekili Fatma Şahin, ihracatı çeşitlendirdiklerini ve şu anda bu iyi yönetebilecek, güven ve istikrarı sağlayacak durumda ülkeyi yönettiklerini söyledi.

TELGRAF: 'Dolmuşlar tarih olacak'

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile şehir için ulaşımda faaliyet gösteren dolmuş ve halk otobüsleri sahipleri arasındaki gerginliğin nedeni belli oldu. Büyükşehir Belediyesi, dolmuşları ortadan kaldıran bir sistemde ısrar ererken, dolmuş sahipleri, belediyenin büyük otobüs satın alın ısrarını bizi iflasa götürür gerekçesiyle kabul etmiyor.

GAZİANTEP GAP: 'Çatboğazı barajı sevindirdi'

Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, Çatboğazı Barajı'nın ilçeye yapılması için büyük çaba gösteren AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan ve gençlere teşekkür etti.

SABAH: 'Gaziantep'te verim kaybına yüzde 25-50 aralığında'

ZMO Genel Başkanı Gökhan Günaydın, yaşanan olumsuz iklimsel koşulların ve aşırı yağışların etkisiyle üretimin yüzde 20 azalabileceğine dikkat çekti.

OLAY: 'Baydemir'in yerine Güzelbey'

Avrupa Birliği'nde yerel yönetimlerle ilgili sürekli konuşmacı olan Diyarbakır Belediye Başkanı Baydemir'in yerine ilk kez Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, 5 Temmuz 2010'da Brüksel'de Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin sorunlarını anlatacak.

GAZİANTEP27: 'Boşanmada rekor artış'

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde, boşanmalarda lider olan kentlerimizde ilk üç ayda 535 kişi eşinden ayrıldı.

OLUŞUM: 'İştah kabartan arsa'

Kent merkezindeki en değerli arsa olarak gösterilen TCDD'ye ait İstasyon bölgesindeki arsa, belediyelerin ilgisini çekiyor.

GAZİANTEP BULVAR: 'Şahin: İhracatı çeşitlendirdik'

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Gaziantep Milletvekili Fatma Şahin, ihracatı çeşitlendirdiklerini ve şu anda bu işi yönetebilecek, güven ve istikrarı sağlayabilecek durumda ülkeyi yönettiklerini söyledi.

EKSPRES: 'Raylı sistemde daha çok sürpriz olur'

DP Gaziantep İl Başkanı Kemal Küçükcan, raylı sistemin daha sürprizlere açık olduğunu belirtti.

GÜNEŞ: 'Deli dana bitti, kota bitmedi'

Türkiye, deli dana hastalığının yaygın olduğu yıllarda Avrupa Birliği'nden canlı hayvan ve et ithalatını durdurdu.

DENGE: 'Facia gibi kaza'

Osmaniye'de meydana gelen trafik kazasında, yolcu otobüsü aynı yönde gitmekte olan taş yüklü kamyona çarptı, 9 ölü 44 yaralı.

METROPOL: 'Diyaliz rantına bakanlık dur dedi'

Böbrek hastalarından bazı özel diyaliz merkezlerine gitmeleri tavsiye edildiğini dikkat çekiliyor.

(ŞMÖ-ÜNS) - GAZİANTEP

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Manuel Lanzini Eyüpspor'a mı geliyor? Manuel Lanzini Eyüpspor'a gelecek? İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title