Haberler

Gazi Derneğinden Sağlık Sen'e Teşekkür Belgesi

Türkiye Harp Malülü ve Gaziler, Şehit Dul ve Yetimler Derneği Manisa Şubesi tarafından derneğe verdikleri maddi ve manevi desteklerden dolayı Sağlık Sen Manisa Şubesine teşekkür belgesi takdim edildi.

Türkiye Harp Malülü ve Gaziler, Şehit Dul ve Yetimler Derneği Manisa Şubesi tarafından derneğe verdikleri maddi ve manevi desteklerden dolayı Sağlık Sen Manisa Şubesine teşekkür belgesi takdim edildi.

Türkiye Harp Malülü ve Gaziler, Şehit Dul ve Yetimler Derneği Manisa Şube Başkanı Ümit Taydaş ve yönetim kurulu üyeleri Sağlık Sen Manisa Şube Başkanı Mustaf İrğat ve yönetim kurulu üyelerini sendika binasında ziyaret etti. Dernek Başkanı Taydaş son aylarda gelen şehit haberleri üzerine derneklerine gelerek ziyarette bulunan ve kendilerine destek veren Sağlık Sen Manisa Şube Başkanı Mustafa İrğat ve ekibine teşekkür belgesi takdim etmek için bir ziyaret yaptıklarını anlatarak kendilerinin tek isteklerinin unutulmamak ve onure edilmek olduğunu söyledi.

Türkiye Harp Malülü ve Gaziler, Şehit Dul ve Yetimler Derneği Manisa Şubesi Başkanı Ümit Taydaş, "Değerli başkanımızı takdirle karşılıyoruz. Şehit yakınlarımızı, gazilerimizi hiçbir zaman yalnız bırakmadılar. Özellikle son zamanlarda vermiş olduğumuz şehitler üzerine acımızın tazelendiği hissederek derneğimize geldiler. Burada bizimle acımızı paylaştılar, yanımızda oldular. Şehit yakınlarının ve gazilerimizin zaten tek beklentisi onure edilmek, unutulmamak, ülkeleri için yaptıkları üzerine halkının yanında olduğunu görmektir. Bu sebeple bugün kıymetli başkanımızı bu göstermiş olduğu yakın ilgisinden ve alakasından dolayı kendisine hazırlatmış olduğumuz derneğimiz adına teşekkür belgesini takdim ediyoruz. Her şey için de tekrar tekrar teşekkür ediyoruz." dedi.

YENİ ŞEHİT HABERLERİ ALMAK İSTEMİYORUZ

Sağlık Sen Manisa Şube Başkanı Mustafa İrğat ise, ziyaretten ve teşekkür belgesinden dolayı Ümit Taydaş ve ekibine teşekkür ederek, "Biz bu memlekette yaşamış insanlar olarak bir İstiklal Marşı yazılmış millet olduğumuzu hatırda tutmamız gerektiğini biliyoruz. İstiklal Marşında hem şehitlerden hem de şehit oğullarından bahsedilir. Şehitler gerçekten çok ağır bir bedel ödeyerek bize bu cennet vatanı miras bıraktılar. Bizler de şehit oğulları olarak bu cennet vatanın mirasına bu değere sahip çıkacak bir birikimle, bilgiyle, farkındalıkla yaşamak zorundayız. Değerli başkanımız ve yol arkadaşları bu farkındalığı sağlamak üzere büyük bir faaliyet gösteriyorlar, çalışmalar yapıyorlar. Bizde sendika olarak bir sivil toplum kuruluşu vasfımızla bu çalışmaların içerisinde yer almaktan, o çalışmalara destek olmaktan dolayı büyük mutluluk duyarız ve bu mutluluğu yaşıyoruz. Sayın başkanımıza ve yönetimine ülkemizin geçmişte, yakın zamanda geçirdiği o zor günlerde gerçekten destek olmak istedik. Onların acıları daha büyüktü. Bizde bu farkındalığı yaşadık ve bundan sonraki süreçte böyle günler görmek istemiyoruz. Yeni şehit haberleri almak istemiyoruz. Şehitlerimizin gazilerimizin onure edilmesi adına da üzerimize düşeni yapmak üzere çalışmalarımızı sürdüreceğiz." dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir?
title