Haberler

Gazeteciler Cemiyeti'nin Geleneksel Basın Başarı Ödülleri Sahiplerini Buldu

Kütahya Gazeteciler Cemiyeti tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen ’geleneksel basın başarı ödülleri’ sahiplerini buldu.

Kütahya Gazeteciler Cemiyeti tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen 'geleneksel basın başarı ödülleri' sahiplerini buldu.

Belediye Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilen tören, Cemiyet Başkanı İhsan Tunçoğlu'nun açılış konuşmasıyla başladı.

Tunçoğlu, "Kütahya Gazeteciler Cemiyeti olarak cemiyetimize üye olsun ya da olmasın tüm basın mensuplarının her zaman destekçisiyiz ve arkasındayız. Buraya il merkezinden ve ilçelerden gelen basın mensubu arkadaşlarımızla birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kütahya ilçeleriyle bir bütündür" diye konuştu.

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, "Biz siyasiyiz ve eleştirilecek makamdayız. Gördüğünüz, dile getirdiğiniz ve bize ilettiğiniz eksikleri yerine getirmek ve eleştirilerinize makul cevabı vermenin gayretindeyiz. Biz yapılan eleştirilerden sıkıntı duymuyor ve çok da faydalanıyoruz" dedi.

Başkan Saraçoğlu, gazeteciliğin fedakarlık isteyen ve bir çok zor koşullar altında icra edilen saygın bir meslek olduğunu dile getirdi.

Ödül töreni sebebiyle cemiyet yönetimine teşekkür eden Vali Şerif Yılmaz da, "Gazeteciliğin hamallığını yapan arkadaşlara teşvik olması bakımından ödül verilmesi yönetim kurulu tarafından uygun görülmüş. Yerinde bir karar. Tüm çalışan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Allah nice ödülleri milletin gönlünden versin diyorum" ifadelerini kullandı.

Törende Ahmet Arabacı'nın 'Sakarya' şiiri ve rebab sanatçısı Kudret Karayiğit'in müzik dinletisi geceye ayrı bir renk kattı.

Yemekli ödül törenine ayrıca SGK İl Müdürü İsmali Sayar, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ender Muhammed Gümüş, GRTC Genel Başkanı Mustafa Önsay, sanatçı Nida Olçar ve AK Parti İl Başkan Yardımcısı Remzi Günay da katıldı.

ÖDÜL ALAN BASIN MENSUPLARI

Cemiyetin geleneksel başarı ödüllerini almaya hak kazanan İhlas Haber Ajansı'ndan Hüseyin Efe, Aktüel Gazetesi'nden Hasan Demir, Çinikent Gazetesi'nden Erdoğan Çay, Ekspres Gazetesi'nden Ömür Demir, Gezgin Medya'dan Hüseyin Gezgin, Zafer Gazetesi'nden Ramazan Doğan, Yeni Kütahya Gazetesi'nden Ahmet Özevren, Radyo Enerji'den Hakan Demirtaş, Doruk Gazetesi'nden Fatma Çakır, Gazete 43'ten Bünyamin Çapkulaç, İHA Emet muhabiri Mehmet Saka, Birlik TV'den Mustafa Altuntaş, Altıntaş Zafer Gazetesi'nden Mehmet Göç, Kanal 43 TV'den Eray Özden Akça, DHA'dan Oğuzhan Kılıç, Vizyon Gazetesi'nden Refref Özçelik, Tavşanlı Ekspres Gazetesi'nden Tuna İşleyen, Medya Kütahya Gazetesi'nden Fatma Sezgin, Simav Efem Gazetesi'nden Zekeriya Türkel ve Simav'ın Sesi Gazetesi'nden Mustafa Arıgümüş'ün ödülleri olan birer çeyrek altın ve teşekkür belgeleri, Vali Şerif Yılmaz, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, DPÜ Rektörü Remzi Gören, Adalet Komisyonu Başkanı ve Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Muhammed Yavuz, Vali Yardımcısı Yüksel Kara, AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Mustafa Uğur, İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik, İl Müftüsü Hacı Yusuf Gül ve Defterdar Ömer Faruk Önel tarafından takdim edildi.

Bu arada, Cemiyet Başkanı İhsan Tunçoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, günün anısına Vali Şerif Yılmaz'a şilt takdim etti.(EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kamil Saraçoğlu Şerif Yılmaz Kütahya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title