Haberler

Gazeteci Şevket Altınayar Son Yolculuğuna Uğurlandı

Aydın basınının önemli kalemlerinden Şevket Altınayar, bugün Nazilli Kocacami’de öğlen namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Eğriboyun mezarlığında toprağa verildi.

Aydın basınının önemli kalemlerinden Şevket Altınayar, bugün Nazilli Kocacami'de öğlen namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Eğriboyun mezarlığında toprağa verildi.

Önceki gün tedavi gördüğü Nazilli Referans Hastanesi'nde hayatını kaybeden Gazeteci Şevket Altınayar'ın cenaze töreninde gözyaşları sel oldu. Cenaze törenine Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Garnizon Komutanı Albay Ekrem Turan, Nazilli eski Belediye Başkanı Esat Ergüler, Nazilli Ticaret Odası Başkanı Nuri Arslan, Nazilli Ticaret Odası Meclis Başkanı Gürdal Yüzügüler, ve meslektaşları ile çok sayıda seveni katıldı. Eğriboyun Mezarlığı'nda Gazeteci Altınayar'ın yakınlarının ayakta durmakta zorlandığı gözlenirken, birçok meslektaşının yanı sıra Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur ile Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ta merhum Altınayar'ın mezarına torak attı.

3 AYDIR TEDAVİ GÖRÜYORDU

Yaklaşık 3 ay önce ince bağırsaklarından bir tür kansere yakalanan Altınayar, tedavi süresi boyunca 2 kez ameliyat geçirdi. İzmir'de tedavi görmeyi reddeden ve Nazilli Referans Hastanesinde tedavisine devam edilen Altınayar son günlerde yoğun bakımda gözetim altında tutuluyordu. Altınayar'ın önceki gün öğlen saatlerinde durumunun iyice ağırlaştığı ve saat 15: 00 sıralarında hayatını kaybettiği bildirildi. Nazilli'de uzun yıllar Anadolu gazetesini çıkaran ve daha sonra da Havadis adlı gazete ve internet sitesin yayını yapan Şevket Altınayar'ın zaman zaman yaygın basın kuruluşlarının Nazilli temsilciliğini de yapmıştı. Henüz 49 yaşında hayata gözlerini kapayan Şevket Altınayar'ın ani ölümü sevenlerini üzdü. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haluk Alıcık Mehmet Okur Nazilli Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title