Haberler

Gazete Manşetleri Gündemi Belirliyor

Güncelleme:

Gazete manşetlerini şu sıralar Kobani ve PYD arasındaki çatışmalar ve AK Parti ile Cemaat arasındaki anlaşmazlıklar süslüyor. Türkiye'deki sıcak gündemi yakından takip eden gazeteler bugün yine sert manşetler yayınladılar. İşte gündeme ışık tutan gazetelerin manşetleri.

Gazeteler gündemi manşetlerine taşıyarak bir anlamda da gündemi belirlemiş oluyor. İşte Türkiye'nin gündemine ışık tutan öncü gazetelerin manşetten verdiği haberler ve detayları.

AKŞAM - Good Morning Amerika

ABD Türkiye'nin dediğine geliyor. Hava bombardımanlarıyla IŞİD'i çökertemeyen Obama yönetimi , kara harekatını tartışıyor.

ANAYURT - Dünyayı Başlarına Yıkarız

Kobani'ye destek verilmesi için eylem yapanlara tepki gösteren Başbakan Yardımcısı Arınç, ''Yıllarca muvaffak olamadılar, dünyayı başlarına yıkarız'' dedi.

BİR GÜN - Bayraktar'la İlgili 55 Yeni Dosya Geldi

Dört eski Bakan için kurulan soruşturma komisyonu bugün toplanıyor. CHP'li Aksünger bazı dosyaların engellendiğini , Bayraktar hakkında ise 55 dosya geldiğini söyledi

CUMHURİYET - Cadı Avı Başlıyor

Hükümet yargı ve güvenlik paketiyle muhalif kesimlerin üzerindeki baskıyı artıracak.

BUGÜN - Darbe Gibi

Hükümetin özgürlükleri kısıtlayan yeni yargı paketine tepki yağdı. Teklifle hukuk cellatlığı yapıldığı belirtildi

GÜNEŞ - 5 Yıldızlı Skandal

İstanbul'daki felaket ders olmadı. Muğla'daki 5 yıldızlı oteller , denetime gelenleri engelledi.

ZAMAN - Her Muhalifi Tutukla Malına El Koy Yasası

AKP'nin gece yarısı Meclis'e sunduğu yasa teklifiyle sıkıyönetim dönemlerini aratmayacak düzenlemeler getiriliyor. Polisin arama yapması için somut delil yerine 'makul şüphe' yeterli olacak.

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Gazeteler Ak Parti Türkiye Kobani Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title