Haberler

Gaün'den 4 Öğretim Üyesi Atatürk Araştırma Merkezi Haberleşme Üyeliğine Seçildi

Atatürkçü düşünceyi, Atatürk ilke ve inkılâplarını, Türk kültürünü, Türk tarihini ve Türk dilini bilimsel yoldan araştırmak, tanıtmak, yaymak ve yayınlar yapmak amacıyla ile kurulan Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Haberleşme Üyeliğine Gaziantep Üniversitesi’nden (GAÜN) 4 Öğretim üyesi seçildi.

Atatürkçü düşünceyi, Atatürk ilke ve inkılaplarını, Türk kültürünü, Türk tarihini ve Türk dilini bilimsel yoldan araştırmak, tanıtmak, yaymak ve yayınlar yapmak amacıyla ile kurulan Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Haberleşme Üyeliğine Gaziantep Üniversitesi'nden (GAÜN) 4 Öğretim üyesi seçildi.

GAÜN Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Yunus Emre Tansü, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü ve Tarih Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hilmi Bayraktar, Gaziantep Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Ayhan Doğan ve Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Mehmet Biçici Türkiye'nin tarih alanında en prestijli bilim kurumlarından Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlık Atatürk, Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Atatürk Araştırma Merkezi Başkanlığı tarafından Haberleşme Üyeliği görevine seçildi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gaziantep Üniversitesi Mustafa Kemal Atatürk Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title