Haberler

GAÜN'de Türk Sanat Müziği Konseri

Güncelleme:

Gaziantep Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuarı tarafından "Başucu Şarkıları" adlı Türk Sanat Müziği konseri düzenlendi.

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Türk Musikisi Devlet Konservatuarı tarafından "Başucu Şarkıları" adlı Türk Sanat Müziği konseri düzenlendi.

Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, "Kültür ve Sanat Günleri" kapsamında Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen konser, yoğun ilgi gördü.

Türk Musikisi Devlet Konservatuarı Öğrencisi Nizamettin Safa'nın şef ve solistliğini yürüttüğü gecede, "Aşk Masalı, Bitmemiş Gibi, Alaturka, Dilek Taşı, Şarkılar Seni Söyler, Bir İlkbahar Sabahı, Gel Gönlümü" gibi eserler seslendirildi.

Konsere, Yavuzeli Kaymakamı Ahmet Tahsin Onat, Irak Gaziantep Başkonsolosu Sabah Debbağh, Gaziantep İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Metin Karakök, Kredi Yurtlar Kurumu Bölge Müdürü Alaattin Akyüz, üniversitenin akademik ve idari personeli ile çok sayıda öğrenci katıldı. - Gaziantep

Kaynak: AA / Yerel

Gaziantep Üniversitesi Akm Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title