Haberler

GATOB Başkanı Aslan: EMİTT Fuarı Boş Geçti

Güncelleme:

GATOB Başkanı Hüseyin Aslan, EMİTT Fuarının turizm açısından hiçbir yarar sağlamadığını belirtti.

EMİTT Fuarı turizm için umut vermedi

Güneydoğu Anadolu Turizm Otelcileri Birliği (GATOB) Kurucu Başkanı ve Real Konak Hotel Genel Koordinatörü Hüseyin Aslan, İstanbul'da düzenlenen EMİTT Fuarı'nı değerlendirdi.

Fuarın beklenen ilgiyi görmediğini ve yaşanan olayların gölgesinde kaldığını ifade eden Aslan, fuara olan az ilginin gelecek açısından umut vermediğini ifade etti.

Aslan "Emitt Fuarı maalesef beklenen ilgiyi görmedi. İç pazarın en büyüklerini maalesef fuarda göremedik. Bununla birlikte bu durum Batman ve Bölge illeri için daha da vahim" dedi.

Bölgede yaşanan olayların turizme darbe vurduğunu söyleyen Hüseyin Aslan "Bu yönde ciddi çalışmalar yapacağız. Yine uzun vadede ülkemizde ve bölgemizde durumun terse döneceğine inanıyoruz. Genel anlam itibariyle umut vermeyen bir fuardı. Krizin ve terörün etkisini açık açık gördük. 2017'ye odaklanmalıyız. Fuara dev katılım bedelleri ödeyen Anadolu şehirlerine ayrı ayrı ödül vermek; 'kendin çalmak, kendin oynamaktır. Sen turistten haber ver' dedi.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Batman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title