Haberler

Gaspçı 'Kickboksçu'nun Elinden Kaçamadı

Güncelleme:

Milli Kickboksçu, Eli Demir Sopalı Gaspçıyı Yakalayıp Polise Teslim Etti.

Beyoğlu'nda bir kişiyi gasp ettikleri iddia edilen üç kişiden eli demir sopalı biri, o sırada oradan geçmekte olan milli kickboksçu tarafından etkisiz hale getirilerek polise teslim edildi. Olay Beyoğlu, Okmeydanı, Mahmut Şevket Paşa Mahallesi'nde saat 23.30 sıralarında meydana geldi. Ferhat Erdem isimli genç, Yürüyüş Sokağa geldiği sırada bir kişinin 'gasp' diye bağırdığını duydu. Milli boksör olduğunu ifade eden Erdem, üç kişinin bir kişiyi yere yatırıp dövdüğünü gördü. Genç yerde kanlar içinde kalan vatandaşa yardım etmek için koşmaya başlayınca gaspçı oldukları ifade edilen üç kişide kaçmaya başladı.

BALTAYI TAŞA VURDU

Olay yerinden kaçarak uzaklaşmaya çalışan zanlılardan birini Yürüyüş Sokak'ın köşesinde yakalayan milli boksör, kendisine bıçak çeken saldırganın hareketlerini izledi. Daha sonrada zanlı demir sopayla saldırınca Ferhat Erdem sopayı elinden aldı. Zanlıyı demir sopayı elinden aldıktan sonra kafasına vurarak etkisiz hale getirdiğini söyleyen Erdem, basın mensuplarının; tek başına nasıl başa çıkabildin? Sorusuna,"Ben milli boksörüm, elinden sopayı alınca, çok zor olmadı" şeklinde cevap verdi. Gaspçı olduğu iddia edilen G.Ç'nin üstünde oturarak beklemeye başladığını söyleyen Erdem, daha sonra mahalleli de hemen evlerinden çıkarak, duruma müdahale etti. Olay yerine çağrılan polis ekipleri gelene kadar vatandaşlar tarafından alıkonulan G.Ç daha sonra polise teslim edildi.

POLİS DİĞERLERİNİN PEŞİNE DÜŞTÜ

Gaspa uğradığı iddia edilen vatandaşın çok korkmuş olduğunu ve olay yerinden bir kaç kişi tarafından götürüldüğünü ifade eden mahalle sakinleri, yaşanan olayın çok üzücü olduğunu ifade etti. Bir kişiyi gasp ettiği iddiasıyşa G.Ç. , sorgulanmak üzere Haliç Polis Merkezi'ne götürülürken, polis ekipleri olay yerinden kaçarak uzaklaşan diğer iki kişinin peşine düştü. Polis ekipleri gaspa uğradığı düşünülen ve olay yerinde kaçan vatandaşı arama çalışmalarına başladı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Afganistan kararı! Diplomatik pasaporta vize muafiyeti kaldırıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Afganistan kararı! Diplomatik pasaporta vize muafiyeti kaldırıldı

Zamanlama manidar! İspanya'nın aşırı sağcı partisinin lideri Abascal, Netanyahu'yu ziyaret etti

Zamanlama manidar! İspanya'nın aşırı sağcı partisinin lideri Abascal, Netanyahu'yu ziyaret etti

Hadise'nin mayolu kıyafetiyle marş söylemesine eski aşkı Sinan Akçıl'dan tepki

Hadise'nin mayolu kıyafetiyle marş söylemesine eski aşkı Sinan Akçıl'dan tepki

Bakmadan Geçme

Hasankeyf nasıl sular altında kaldı? Hasankeyf'in geçmişi nasıl oluşmuştur? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 26 MAYIS 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? İsrail, gece yarısı Han Yunus'a bomba yağdırdı! Filistin'de kaç kişi öldü? 2024 TEMMUZ'DA EMEKLİYE ZAM SON GELİŞME #128204 Emekliye Temmuz'da zam yapılacak mı? En düşük emekli maaşı ne kadar? 29 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI! Bugün burçları neler bekliyor? AŞK, KARİYER, PARA... GELİNİM MUTFAKTA 29 MAYIS 2024 CANLI İZLE #128250 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 29 Mayıs Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? #128250 29 Mayıs hangi burç? 29 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 29 Mayıs tarihi hangi burç olur? Nihat Doğan kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Nihat Doğan kaç yaşında, nereli? Nihat Doğan biyografisi! Yalçın Karatepe kimdir? Halk Tv konuğu Yalçın Karatepe kaç yaşında, nereli? Yalçın Karatepe biyografisi! 29 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? 29 Mayıs okullar tatil mi, yarım gün mü? İstanbul'un Fethi toplu taşıma ücretsiz mi? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 29 Mayıs günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Mehmed: Fetihler Sultanı 14. Bölüm izle! TRT 1 Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Fetihler Sultanı son bölüm neler oldu? 29 Mayıs TV yayın akışı! Bu akşam TV'de hangi diziler var? Bugün TV'de hangi filmler var? Bugün ATV, Kanal D, Star, Show'da neler var?
Kuru ekmek vererek kendisine alıştırdığı köpeğe tecavüz etti

Kuru ekmek vererek kendisine alıştırdığı köpeğe tecavüz etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title