Haberler

Gapspor'a Burhan Varol Transfer Oldu

İkinci Ligde mücadele ettiği dönemde Uşakspor’da profesyonelliğe adım atan tecrübeli stoper Burhan Varol, Adıyaman GAP Spor’a transfer oldu.

İkinci Ligde mücadele ettiği dönemde Uşakspor'da profesyonelliğe adım atan tecrübeli stoper Burhan Varol, Adıyaman GAP Spor'a transfer oldu.

Takım olarak çok iyi bir hava yakaladıklarını belirten Gapspor Yönetim Kurulu Üyesi Ali Özsayın, "Sezon başında kulüp olarak bir hedef koymuştuk ve bu hedefe adım adım gidiyoruz. Grubumuzda namaglup bir şekilde lider olarak yolumuza devam ediyoruz. Sezon sonunda grubumuzda şampiyon olup, BAL Ligine yükselmek için mücadele edeceğimiz için takımda ihtiyaç duyduğumuz mevkilere transferler yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Bugün de stoper mevkiinde oynayan Burhan kardeşimiz aramıza katıldı. Hayırlı uğurlu olsun. Burhan kardeşimiz ikinci ligde mücadele ettiği dönemde Uşak sporda profesyonelliğe adım atmış, gerek ikinci lig, gerek üçüncü lig gerekse BAL Ligi tecrübesi olan bir kardeşimiz. Kendisi bundan böyle Gapspor'un başarısı için mücadele edecektir. Kendisine sakatlıklardan uzak başarılı bir sezon diliyorum" dedi.

Adıyaman'da olmaktan son derece mutlu olduğunu belirten tecrübeli stoper Burhan Varol, "Uşakspor'da profesyonel oldum. İkinci ligde iki sezon oynadım. Takım üçüncü lige düştüğü sezonda da takımda yer aldım. Daha sonra Bal Liginde mücadele eden Burdur Şekerspor, Uşak Sportif, Bartınspor, Konya Karapınarspor ve Sinopspor formalarını giydim. Adıyaman Gapspor'dan teklif aldım. Ciddi hedefleri olan bu takımın teklifini kabul ettim. Adıyaman'da çok iyi bir ortam var. Takım Amatör kümede mücadele etmesine rağmen çok iyi bir ekip oluşturulmuş. Takım arkadaşlarımızla birlikte elimizden geleni yapıp öncelikle bulunduğumuz kümede şampiyon olup, takımı BAL ligine çıkarmaktır. Bu vesileyle bana bu fırsatı veren kulüp başkanımız Hüseyin Koç'a ve Kulüp yöneticimiz Ali Özsayın'a teşekkür ediyorum" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Uşakspor Adıyaman Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title