Haberler

Yeni Street Fighter oyunu duyuruldu: Street Fighter 6

Geliştirici ekip Capcom, yeni Street Fighter oyununu duyurdu. Street Fighter'ın Twitter'da yaptığı paylaşımda Street Fighter 6'nın geldiği duyuruldu.

Street Fighter'ın Twitter'dan yaptığı duyuruda, "Capcom Fighting Collection, 24 Haziran 2022'de Online Rollback Netcode ile 10 klasik dövüşçüyü bir araya getiriyor!" sözlerine yer vererek Street Fighter 6'yı duyurdu.

Ayrıca Street Fighter 6'nın teaser fragmanı da Capcom'un YouTube kanalında yayınlandı. Street Fighter 6'nın fragmanında Ryu ve Akuma gözüküyor. Street Fighter V, 2016'da PS4 ve PC için çıktığında harika görünüyordu, ancak içeriğin yanı sıra hatalar ve sunucu sorunlarından bir hayli muzdaripti. Street Fighter 6'nın çıkış tarihi olarak ise 2022'nin üçüncü çeyreği olarak planlanıyor.

Discord sunucumuza katılmak için buraya tıklayınız

Yeni Street Fighter oyunu duyuruldu!

Capcom ayrıca PS4, Xbox, PC ve Nintendo Switch için on adet dövüş oyunundan oluşan bir derleme duyurdu. Capcom Fighting Collection, 24 Haziran'da çıkış yapacak.

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Street Fighter Capcom Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title