Haberler

    VFŞL'de heyecan tie-break karşılaşmaları ile devam ediyor!

    Güncelleme:

    VFŞL 2021 Yaz Mevsimi'ni 6. sırada hangi takım bitirecek? Play-offlar için 3 takım kıyasıya mücadele içerisinde!

    VFŞL'de son hafta karşılaşmaları sona erdi ancak play-offlara hangi takımın kalacağı günün sonunda netleşmedi. Lig aşamasının tamamlanmasıyla birlikte 3 takım, 6. Sırayı paylaşıyor ve bu eşitliği bozmak adına tie-break maçları oynanacak.

    Bugün oynanan karşılaşmaların ardından, altıncı sırayı paylaşan takımlar 5 Ronin, fastPay Wildcats ve Beşiktaş oldu.

    VFŞL'de heyecan tie-break karşılaşmaları ile devam ediyor!

    Riot Games tarafından tie-break eşleşmeleri paylaşıldı. İlk maç 5 Ronin ve fastPay Wildcats arasında gerçekleşecek ve bu maçın kazananı Beşiktaş ile oynayacak.

    İkinci maçın kazananı, 2021 Yaz Mevsimi'ni 6. sırada bitirecek ve play-offlara katılmaya hak kazanacak.

    PLAY-OFFLARA HANGİ TAKIM HAK KAZANACAK?

    5 Ronin

    FB Espor karşısında aldığı galibiyet ile Play-off yarışında kalmayı başardı.

    fastPay Wildcats

    2021 Kış Mevsimi Şampiyonu olan fastPay Wildcats, bugün NASR Esports'a karşı oynadığı mücadeleden galip ayrıldı ve tie-break eşleşmelerinde 5 Ronin ile eşleşti.

    Beşiktaş

    SuperMassive Blaze karşısında kaybeden BJK, play-offlar için ümidini devam ettirmekte. Siyah-Beyazlı ekip rakibini bekliyor. 5R ve IW arasında gerçekleşen mücadelenin galibi ile oynayacak.

    Sizlerde tie-break karşılaşmalarını izlemek istiyorsanız, LOLespor ve RiotGames Turkish kanalları üzerinden takip edebilirsiniz.

    Play-offlara katılma şansı elde edecek takım sizce kim olacak? Düşüncelerinizi hemen aşağıdaki yorumlar kısmında belirtmeyi unutmayın!

    Kaynak: Playerbros / Gamegar

    League Of Legends Riot Games Beşiktaş Haberler

    Erdoğan-Özel görüşmesinde Kılıçdaroğlu'nu küplere bindirecek 'Koltuk' muhabbeti

    Erdoğan-Özel görüşmesinde Kılıçdaroğlu'nu küplere bindirecek "Koltuk" muhabbeti

    Mezuniyet törenindeki kıyafet krizine valilik el attı! Soruşturma için 2 müfettiş görevlendirildi

    Mezuniyet törenindeki kıyafet krizine valilik el attı! Soruşturma için 2 müfettiş görevlendirildi

    Deniz Akkaya, devlet korumasındaki kızının odasında ikinci telefon buldu: Anneliğe dair bildiğim her şey darmadağın

    Deniz Akkaya, devlet korumasındaki kızının odasında ikinci telefon buldu: Anneliğe dair bildiğim her şey darmadağın

    Bakmadan Geçme

    Uşak bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Çorum bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Batman bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Çankırı bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Tunceli bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Bartın bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Çanakkale bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Bursa bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Kızılcık Şerbeti Meri kimdir? Kızılcık Şerbeti dizisine Şebnem Bozoklu dahil oldu! Emekli maaşları ne zaman yatacak? Emekli maaşları bayramdan önce mi, sonra mı yatacak 2024? Emekli maaşlarında son durum ne? Burdur bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Balıkesir bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Bolu bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Aydın bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Bitlis bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri!
    AK Parti ile MHP arasında ipler nasıl gerildi? İşte baş döndüren süreçte tüm olup bitenler

    AK Parti ile MHP arasında ipler nasıl gerildi? İşte baş döndüren süreçte tüm olup bitenler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title