Haberler

    VALORANT Challengers Hafta 2 Gün 1 Ana Etkinlik maçları tamamlandı!

    Güncelleme:

    Ülkemizde neredeyse tüm esporseverlerin merakla takip ettiği VALORANT Challengers Hafta 2 Gün 1 Ana Etkinlik maçları tamamlandı. İşte detaylar!

    VALORANT Challengers Hafta 2 Gün 1 Ana Etkinlikkarşılaşmaları dün oynanan maçlarla tamamlandı. Heyecan dolu karşılaşmalar sonucunda, bambaşka sonuçlar ortaya çıktı. Favori olarak gösterilebilecek takımların hiçbiri kazanamazken kazanma şansı düşük olan takımlar bir üst tura geçti. Bu yüzden Upper Bracket maçlarına "Underdog Takımların Gecesi" başlığını atarken Lower Bracket maçlarına "Upside Down" başlığını attık.

    UNDERDOG TAKIMLARIN GECESİ (UPPER BRACKET MAÇLARI)

    Dün oynanan ilk maç BBL Esports - BJK Esports idi. Beşiktaş Esports, rakibi BBL Esports'u Bind (13-7) ve Haven (13-6) haritalarında yenerek 2-0'lık skora ulaştı ve bir üst tura çıkmaya hak kazandı. BBL Esports ise yoluna Lower Bracket'ten devam etti.

    Bir diğer taraftan oynanan diğer maç ise OtherSide Esports - RARE Esports idi. Bu maç BBL Esports - BJK Esports maçına nazaran biraz daha çekişmeli geçti. Maçın ilk haritası olan Bind'ı OtherSide Esports 13-8 kazandı ve seride 1-0 öne geçti. Ancak RARE Esports, geri kalan Breeze (13-5) ve Split (13-11) haritalarını kazanarak seriyi 2-1'e getirdi ve bir üst tura çıkan takım oldu. OtherSide Esports ise yoluna Lower Bracket'tan devam etti.

    Günün bir diğer karşılaşması Fire Flux Esports - Digital Athletics idi. Maçta sırasıyla Split, Bind ve Icebox olmak üzere üç harita oynandı. İlk harita Split'i kazanan Fire Flux Esports seride öne geçen taraf oldu. Ancak sonrasında Digital Athletics'in yaptığı geri dönüş Fire Flux Esports'u seriden itti ve 2-1'lik skorla kazanan tarafı Digital Athletics yaptı. Fire Flux Esports ise BBL Esports ile Lower Bracket'ta bir üst tura kalmak için maça çıkacaktı.

    Upper Bracket'ın son karşılaşması ise Futbolist - Thunderbolts Gaming arasında gerçekleşti. Haberin başında da dediğimiz gibi bugün "underdog" takımların günüydü. Bu seride de kazanan 2-0'lık skorla Thunderbolts Gaming oldu. Böylelikle OtherSide Esports'un Lower Bracket'taki rakibi Futbolist oldu.

    UPSIDE DOWN (LOWER BRACKET MAÇLARI)

    Lower Bracket'ın ilk maçı iki büyük takım olan BBL Esports - Fire Flux Esports arasında gerçekleşti. Bu maçta skor bir o tarafa bir bu tarafa doğru kaydı. Karşılaşmanın ilk haritası olan Breeze', 13-10'luk skorla kazanan taraf Fire Flux Esports oldu ve seride 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın ikinci haritası ise Bind idi. Bind haritası tüm izleyicileri yerinden zıplattı desek daha doğru olur. Uzatmalara giden maçta kazanan taraf 15-13'lük skorla BBL Esports oldu. Artık her şey son maça bağlıydı. Son maça geçildiğinde ise harita Ascent idi. Ascent haritasında diğer maçlara nazaran Fire Flux Esports ağır basan taraf oldu ve maçı 13-7 kazanarak üst tura çıktı. BBL Esports, böylelikle turnuvadan elendi.

    GÜNÜN SON MAÇINA DOĞRU

    Lower Bracket karşılaşmalarının son maçı ise OtherSide Esports - Futbolist arasındaydı. Bu maçın sonucunda favori olarak gösterilen takım kazanmayı başardı. Seride sırasıyla Haven, Split ve Icebox haritaları oynandı. Haven haritasını 13-10'luk skorla Futbolist kazandı. Diğer harita olan Split'e geçildiğinde ise OtherSide Esports seriye ortak olmak için her şeyini verdi ve 13-9'luk skorla seriyi son maça taşıdı. Son harita Icebox'ta ise ikinci maç gibi briaz daha kolay bir maça şahit olundu ve seriyi Futbolist 13-7'lik skorla 2-1 kazandı. OtherSide Esports ise turnuvadan elenmiş oldu.

    Playerbros ekibi olarak turnuvaya devam eden tüm takımlara başarılar dileriz.

    Kaynak: Playerbros / Gamegar

    Fire Flux Esports OtherSide Esports BBL Esports Valorant Haberler

    Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Özel arasındaki görüşme sona erdi

    Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Özel arasındaki görüşme sona erdi

    Dondurmacıdan 1500 liralık hesaba isyan eden turistlere: Bana dokunursan 40 adamı karşında bulursun

    Dondurmacıdan 1500 liralık hesaba isyan eden turistlere: Bana dokunursan 40 adamı karşında bulursun

    Haluk Levent, Gamze Özçelik'in geçmişiyle ilgili yapılan yoruma sessiz kalmadı

    Haluk Levent, Gamze Özçelik'in geçmişiyle ilgili yapılan yoruma sessiz kalmadı

    Bakmadan Geçme

    Mehmed: Fetihler Sultanı 16. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 11 Haziran Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kiracı filmi oyuncuları kim? Kiracı filmi konusu, oyuncuları ve Kiracı özeti! Kiracı filmi ne zaman nerede çekildi? #128250 #129300 Bahar CANLI izle! SHOW TV Bahar 16. bölüm (SEZON FİNALİ) CANLI izleme linki! Ketenpere ne zaman, nerede çekildi? #128250 #129300 Erdoğan-Özel görüşmesi bitti mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in görüşmesi ne oldu? Ketenpere filmi konusu nedir? Ketenpere oyuncuları ve Ketenpere özeti! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 11-12 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 11-12 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 11-12 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 11-12 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 11-12 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi! 12 Haziran Çarşamba 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 12 Haziran burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 11 Haziran günün maçları nereden izlenir? Bahar sezon finali bölüm izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle!
    Bakan Şimşek, Dünya Bankası Grubu Başkanı Ajay Banga'yı Merkez Bankası'nda ağırladı

    Bakan Şimşek, Dünya Bankası Grubu Başkanı Ajay Banga'yı Merkez Bankası'nda ağırladı

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title