Haberler

Sony'den kötü haber geldi! PS3, PSP ve PS Vita online mağazaaları kapanıyor

Güncelleme:

Sony son zamanlarda dönen iddialara yönelik resmi açıklamayı yaptı. Bir döneme damga vuran efsane oyun konsolu için yolun sonunun geldiğini duyurdu. Sony'nin resmi açıklamasına göre PS3,PSP ve Vita kalıcı olarak PlayStation Store mağazalarından kaldırılıyor.

Sony son dönemlerde çıkan iddialara yönelik resmi bir açıklama yapmış oldu. Sony resmi internet sayfasında yapılan açıklamaya göre, PS3, PSP ve vita cihazları için bir son yaklaşıyor. PlayStation mağazalarında kalıcı olarak kapatılacak cihazların tarihleri paylaşıldı.

PlayStation resmi destek sayfasının yaptığı güncellemeyle belirlenen bilgilere göre, PlayStation 3 ve PSP konsolları 2 Temmuz'da kapatılırken, PS Vita ise 27 Ağustos'ta çevrimiçi mağazalara olan erişimini kaybedecek. Kapanış tarihine kadar ise oyuncular PlayStation Store üzerinden oyun satın almaya devam edebilecek.

Sony'den kötü haber geldi! PS3, PSP ve PS Vita online mağazaaları kapanıyor

PS3'TE ERİŞİME DEVAM EDİLEBİLECEK ÖZELLİKLER

· Önceden satın aldığınız oyunları yeniden indirip oynayabilirsiniz.

· Önceden satın aldığınız video/medya içeriklerine erişmeye devam edebilirsiniz.

· Oyun ve PlayStation®Plus kuponlarını kullanmaya devam edebilirsiniz.

· Hizmete üyeliğiniz devam ettiği sürece, PlayStation®Plus üzerinden almış olduğunuz oyunları yeniden indirip oynayabilirsiniz.

ERİŞİMİN SONLANACAĞI ÖZELLİKLER:

· Artık oyunlar ve video içerikleri dahil olmak üzere PS3, PS Vita ve PSP dijital içeriklerini satın alamazsınız.

· Artık PS3, PS Vita ve PSP'deki oyunlarda oyun içi satın alma işlemi gerçekleştiremezsiniz.

· PS3, PS Vita, PSP cihazlarında PlayStation™Store kapatıldıktan ve satın alma işlevi sonlandırıldıktan sonra bu cihazlarda PSN cüzdanındaki para kuponlarını (ör. hediye kartları) kullanamazsınız. PSN cüzdanınızdaki para PSN hesabınızda kalır ancak cüzdanınızdaki parayı yalnızca web'deki PlayStation™Store, PlayStation®App veya PS4 ve PS5 konsollarından PS4 ve PS5 ürünlerini satın almak için para kullanabilirsiniz.

Şimal Güdüm
Haberler.com - Gamegar

Playstation Sony Haberler

Adliyedeki tuvalet krizi cumhuriyet başsavcısını görevinden etti

Adliyedeki tuvalet krizi cumhuriyet başsavcısını görevinden etti

Hayvan pazarında silahlı kavga! 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı

Hayvan pazarında silahlı kavga! 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı

Putin, ateşkes için Ukrayna'ya 2 şart sundu: Şartlar çok basit, hemen talimat vereceğim

Putin, ateşkes için Ukrayna'ya 2 şart sundu: Şartlar çok basit, hemen talimat vereceğim

Bakmadan Geçme

ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 14-15 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi! Esra Erol sezon finali ne zaman? Esra Erol ne zaman, hangi tarihte sezon finali yapacak? Esra Erol sezon finali mi yapıyor? 15 Haziran Cumartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 15 Haziran burç yorumları nedir? Bayramda otobanlar ücretsiz mi? Kurban Bayramında Kuzey Marmara ücretsiz mi, bedava mı? CANLI maç izle! (EURO 2024 MAÇLARI) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 14 Haziran EURO 2024 günün maçları nereden izlenir? Osmangazi köprüsü bayramda ücretsiz mi? Osmangazi köprüsü bayramda bedava mı, paralı mı? Çanakkale Köprüsü Kurban Bayramı'nda ücretsiz mi? Çanakkale Köprüsü bayramda bedava mı? Marmaray bayramda kaça kadar açık? Kurban Bayram'ında İETT saatleri nasıl olacak? Kurban Bayramı seferlerine zam var mı? Kurban Bayramı uçak ve otobüs seferleri arttırıldı mı, zam yapıldı mı? FLÖRTE BAYRAM MESAJI! #9829 Flörte nasıl bayram mesajı atılır? #128242 Flörte mesaj atarken dikkat edilmesi gerekenler neler? Bayramda toplu taşıma ücretsiz mi 2024? Kurban Bayramı'nda Metro, Marmaray, Vapur, Metrobüs bedava mı? BAYRAM NAMAZI NASIL KILINIR? Bayram namazı kaç rekat, bayram namazında kaç tekbir alınır? KURBAN BAYRAMI HEDİYE ÖNERİLERİ 2024: Kurban Bayramında ne hediye alınır? Bayram'da nöbetçi eczaneler hangileri? Kurban Bayram'ında hangi eczaneler açık olacak? KURBAN ETİ NASIL DAĞITILIR? Kurban Bayramı'nda etler kimlere verilmeli?
Bomba iddia! Abdullah Gül, Erdoğan'ı bizzat arayıp 'başkanlık' planını anlatmış

Bomba iddia! Abdullah Gül, Erdoğan'ı bizzat arayıp "başkanlık" planını anlatmış

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title