Haberler

PS Plus Ocak 2022 oyunları sızdırıldı!

Güncelleme:

Her ay olduğu gibi önümüzdeki ayın PlayStation Plus abonelerine özel oyunları sızdırıldı.

Sızdırılan bilgilere göre PlayStation Plus aboneleri, Sony'nin abonelik hizmetine gelen oyunlardan oluşan üç adet oyuna ücretsiz erişim elde edecek.

PlayStation Plus abonelerinin Ocak 2022'de aboneliklerinin bir parçası olarak alacağı oyunlar: (PS4) Persona 5 Strikers, (PS4, PS5)DIRT 5, (PS4, PS5)Deep Rock Galactic verilecek.

Daha önce de sızdırılan PS Plus oyunlarını doğru şekilde bir şekilde sızdıran Dealabs kullanıcısı Killbill-Kun, geçtiğimiz aylardaki PS Plus oyunlarını sızdırmıştı.

PERSONA 5 STRIKERS

Persona 5 Strikers, Omega Force ve P-Studio tarafından geliştirilen ve Sega tarafından yayınlanan bir aksiyon rol yapma oyunudur.

DIRT 5

Dirt 5, Codemasters tarafından geliştirilen ve yayınlanan bir simcade yarış video oyunudur. Oyun, Microsoft Windows, PlayStation 4 ve Xbox One için 6 Kasım 2020'de, Xbox Series X/S için 10 Kasım'da, PlayStation 5 için 12 Kasım ve 19 Kasım'da ve Stadia için 24 Mart 2021'de piyasaya sürüldü.

DEEP ROCK GALACTIC

Deep Rock Galactic sert uzay Cücelerinin, %100 yok edilebilir çevrelerin, yöntemsel oluşturulmuş mağaraların ve uzaylı canavarlardan sonsuz sürülerin olduğu bir co-op birinci bilim kurgu FPS oyunudur.

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

PlayStation Plus PlayStation 4 Playstation Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title