Haberler

Prison Architect genişlemesi Second Chances açıklandı

Güncelleme:

Paradox Interactive, hapishane kurma ve yönetme oyunu olan Prison Architect için Second Chances genişlemesi paketini açıkladı.

Oyunseverlerin beklediği açıklama Paradox Interactive'den geldi ve Paradox Interactive Second Chances genişleme paketini duyurdu. 16 Haziran'da gelmesi bekleniyor.

İÇERİĞİ

Prison Architect: Second Chances, reform ve rehabilitasyon özellikleriyle mahkumlarına yeni bir başlangıç sunuyor, davranışlarını düzeltmelerine ve ceza sürelerini kısaltmalarına yardımcı oluyor.

REFORMA DÖNÜŞ

Hayvanlarla Terapi, Sivillerle Görüşmeler ve eski tutukluların verdiği Çatışma Çözümü dersleri gibi yeni programlar, mahkumların olumsuz özelliklerini ortadan kaldırabilir ve daha iyi davranışlarla sonuçlanabilir.

GÜZEL DAVRANIŞ

Bulundukları eylemler temelinde mahkumların ceza süreleri uzatılıp kısaltılabilir ve yeniden suç işleyenler artık hapishaneye geri gönderilebilirler. Oyunculara, rehabilite olan her mahkum için ödül, yeniden suç işleyen her kişi içinse ceza verilecek.

GELİŞME MEKANI

Önceden iş meziyetine sahip olan ya da sonradan iş meziyeti kazanan mahkumlar, bir Fırın ve Restoran da dahil olmak üzere, mahkumlarca işletilen mekânlarda hem tutuklulara hem de ziyaretçilere satış yapabilecek.

TOPLUMA DÖNÜŞ

Mahkumlar farklı iş ve eğitim programlarına katılarak iş deneyimi kazanabilirler.

Şimal Güdüm
Haberler.com - Gamegar

Steam Haberler

Erdoğan-Özel görüşmesinde Kılıçdaroğlu'nu küplere bindirecek 'Koltuk' muhabbeti

Erdoğan-Özel görüşmesinde Kılıçdaroğlu'nu küplere bindirecek "Koltuk" muhabbeti

Mezuniyet törenindeki kıyafet krizine valilik el attı! Soruşturma için 2 müfettiş görevlendirildi

Mezuniyet törenindeki kıyafet krizine valilik el attı! Soruşturma için 2 müfettiş görevlendirildi

Deniz Akkaya, devlet korumasındaki kızının odasında ikinci telefon buldu: Anneliğe dair bildiğim her şey darmadağın

Deniz Akkaya, devlet korumasındaki kızının odasında ikinci telefon buldu: Anneliğe dair bildiğim her şey darmadağın

Bakmadan Geçme

Van bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Kurban Bayramında kargolar çalışıyor mu? Kurban Bayramında kargolar dağıtım yapıyor mu, açık mı? Uşak bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Çorum bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Batman bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Çankırı bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Tunceli bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Bartın bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Çanakkale bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Bursa bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Kızılcık Şerbeti Meri kimdir? Kızılcık Şerbeti dizisine Şebnem Bozoklu dahil oldu! Emekli maaşları ne zaman yatacak? Emekli maaşları bayramdan önce mi, sonra mı yatacak 2024? Emekli maaşlarında son durum ne? Burdur bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Balıkesir bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Bolu bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri!
AK Parti ile MHP arasında ipler nasıl gerildi? İşte baş döndüren süreçte tüm olup bitenler

AK Parti ile MHP arasında ipler nasıl gerildi? İşte baş döndüren süreçte tüm olup bitenler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title