Haberler

Age of Empires IV konsollara geliyor olabilir

Güncelleme:

Geçtiğimiz günlerde PC için çıkış yapan Age of Empires IV'e dair sızdırılan bilgilere göre Age of Empires IV Xbox konsolları için çıkış yapacak.

Uzun süredir devam eden gerçek zamanlı strateji serisi Age of Empires 4 PC'de piyasaya sürüldü. Oyun, Xbox birinci taraf takımı World's Edge ve Sega'nın sahibi olduğu RELİC Entertainment arasında bir işbirliği olarak geliştirildi.

Bilgisayar oyuncuları zaten çeşitli tarihsel çatışmasının tadını çıkarırken, konsol sürümü yok, bu nedenle Xbox Series X, Xbox Series S veya Xbox One'daki herkes hala konsol tabanlı bir Age of Empires serisi beklemekteler.

Discord sunucumuza katılmak için tıklayınız

World's Edge Kreatif Diretörü Adam Isgreen'in yaptığı açıklamada "Oyunun PC sürümünü yönetmeyi bitirir bitirmez, oyunu konsollarda nasıl çalıştıracağımızı düşünmeye başlayacağız. Henüz kesin bir planımız yok: ama bu sefer gerçekten düşünmeye başlayacağız." Sözlerine yer verdi.

Adam Isgreen'in verdiği röportajda Isgreen'e yöneltilen sorular arasında Age of Empires IV'ü öneren Microsoft'a kapıyı çalan Relic mi yoksa Microsoft vizyonuyla uyumlu bir iş ortağı arayışıyla mı başlatıldığını soruldu. Isgreen ise her şeyin kendi aralarında başladığını Microsoft'ta Age of Empires IV'ü hayata döndürmek için doğru zaman olup olmadığını sorduklarını daha sonra ise projeye hangi ortakları çekeceklerini düşündüklerini söyledi ve Age of Empires II Steam'de çok iyi gittiğini söyledi.

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Haberler

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title