Haberler

    GTA Online yaz güncellemesi ile yeni silahlar geleceği söyleniyor

    Güncelleme:

    Yeni bir sızıntıya göre, GTA Online için önümüzdeki haftalarda çıkması beklenen yaz güncellemesiyle oyuna yeni aktivitelerin yanı sıra 2 yeni silah ve bir sürü araba geliyor.

    GTA Forums'da bir gönderi paylaşan "alloc8or" isimli bir kullanıcı, sıradaki GTA Online güncellemesi hakkında yeni bilgilere sahip olduğunu söyledi. Bu forum postu, daha sonra Rockstar haberleri hakkında son serece güvenilir bir kaynak olan "TezFunz2" tarafından Twitter'da da 'Yeni DLC bilgileri' başlığı ile linklendi.

    GTA ONLINE YAZ GÜNCELLEMESİ İLE YENİ SİLAHLAR GELECEK

    Verilen bilgilere göre oyuna yeni serbest paraşüt aktiviteleri eklenecek. GTA Online veya GTA 5 hikaye modunu daha önce oynayanlar oyundaki paraşütlü atlama aktivitelerini hatırlayacaktır. Söylenene göre sıradaki güncellemenin teması bunlar.

    Buna ek olarak dosyalar 26 yeni araba ve 2 yeni silah için yer ayırmış. Silahlardan birinin isminin ise 'Tactical Rifle' olduğu söyleniyor.

    Son olarak sızıntı, Los Santos dışında da bir aktivite olabileceğini söylüyor ancak bunun varlığını destekleyecek bir şey söylemiyor, yani muhtemelen bundan tam olarak emin değiller. Bilindiği üzere GTA Online'a eklenen son soygun bizi oyunun ana haritasından ayırmış ve tamamen ayrı bir ada olan Cayo Perico adasına götürmüştü. Benzer bir şey görecek olabiliriz. Belki de farklı farklı şehirlerde paraşüt yapacağızdır, Rockstar'ın sağı solu belli olmaz.

    Şimdiye kadar yazları hep güncelleme alan GTA Online'ın bu yaz da bir DLC'ye sahip olacağı henüz resmi olarak doğrulanmamış olsa da TezFunz2, güncellemenin oldukça yakın zamanda çıkış yapmasını bekliyor. Tam tarih olarak 19 Temmuz 2022'yi tahmin ediyor.

    Kaynak: SaveButonu / Gamegar

    GTA Online Twitter Haberler

    Polis eve baskın düzenledi! Uyuşturucu verdiği kızı evinde zorla tutan Hasan Can Kaya gözaltında

    Polis eve baskın düzenledi! Uyuşturucu verdiği kızı evinde zorla tutan Hasan Can Kaya gözaltında

    Orta Doğu'da yeni savaşa 24 saat kaldı! Hizbullah'tan İsrail'e son uyarı

    Orta Doğu'da yeni savaşa 24 saat kaldı! Hizbullah'tan İsrail'e son uyarı

    Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a tarihe geçecek teklif: Maliyetini karşılayacağım

    Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a tarihe geçecek teklif: Maliyetini karşılayacağım

    Bakmadan Geçme

    Arefe günü kuyumcular açık mı? Arefe günü kuyumcular saat kaça kadar açık? Kurban Bayramı'nda kuyumcular çalışıyor mu? Hizbullah'tan İsrail'e son uyarı! Hizbullah İsrail'i neden uyardı? Hizbullah İsrail'e saldırdı mı? Yarın kargolar açık mı? Yarın kargolar saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? Arefe günü kargolar açık mı? Edin Dzeko Fenerbahçe'de kalacak mı? Dzeko gidiyor mu? Açıklama geldi! Yaz tatilinde çocuklarla neler yapılabilir? Çocuklarla tatilde ne yapılır? Ebeveynlere ve çocuklara aktivite önerileri! 2024 ORTAÖĞRETİM KPSS BAŞVURULARI NE ZAMAN? KPSS ortaöğretim (lise) başvuruları hangi tarihte başlıyor? Anderson Talisca Fenerbahçe'ye mi geliyor? Fenerbahçe Talisca ile anlaştı mı? Gram altın kaç TL? 14 Haziran Dolar, Euro, Sterlin ne kadar? Bugün yarım gün tatil mi? Bugün resmi tatil var mı, yarım gün tatil var mı? HAFTA SONU HAVA DURUMU 15-16 Haziran #127783 Hafta sonu yağmur yağacak mı, hava nasıl olacak? İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 14 Haziran Cuma İstanbul cuma namaz saati! Ölüdeniz Plajı nerede, nasıl gidilir? Fethiye'deki en iyi plajlar hangileri? Fethiye'de en güzel nerede denize girilir? Rasim Ozan Kütahyalı, Nagehan Alçı'yı dövdü mü? Nagihan Alçı ne anlattı, olay ne? İSTANBUL'DA BAYRAMDA HAVA NASIL OLACAK? #9925 Kurban Bayramı'nda İstanbul kaç derece, yağmur yağacak mı? Kurban eti kimlere dağıtılmaz? Kurban eti kimlere verilmeli? Diyanet'e göre kurban eti nasıl paylaştırılmalı?
    Mezuniyette 'Uygunsuz' kıyafet krizi! Bakan Tekin, okul müdürüne değil haberi yapan gazetecilere sitem etti

    Mezuniyette "Uygunsuz" kıyafet krizi! Bakan Tekin, okul müdürüne değil haberi yapan gazetecilere sitem etti

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title