Haberler

GTA Online'a taksi mesleği eklendi! İşte tüm detayları

Güncelleme:

Rockstar Games'in ekmeğini yemeye devam ettiği GTA Online'a bir yeni özellik daha geldi. Çoğu RP sunucularında bulunan taksi mesleği GTA Online'a geldi. Downtown Cab Co.'daki taksi durağı ile yeni taksi kariyerine başlayabilirsiniz.

Gta Online'da Warstock Cache & Carry'den 650 bin dolara kendi taksinizi satın alıp ve Downtown Cab Co.'ya giderek taksi mesleğine geçiş yapabilirsiniz. Mesleğe giriş yaptığınız anda oyun size sürekli müşteri bulacaktır.

GTA ONLINE'A TAKSİ MESLEĞİ GELDİ

Warstock Cache & Carry'den kendi taksilerini satın alan sürücüler, Downtown Cab Co.'ya gidip taksi görevini başlatabilirler. Taksi araçlarına herhangi bir modifiye yapılmamakla birlikte Arena Wars'ta 25 seviyeye ulaşan oyuncular, taksinin kırmızı versiyonunu kullanabilecekler.

GTA Online'a taksi mesleği eklendi! İşte tüm detayları

GTA Online'a taksi mesleği eklendi! İşte tüm detayları

GTA ONLINE TAKSİ FİYATI

10 kez taksi görevi yapan oyuncular ise Warstock Cache & Carry'den 650 bin dolar yerine 487 bin dolara kendi taksilerini satın alabilirler. Konsollardaki GTA+ üyeleri, ücretsiz olarak sahip olabilirler.

Discord sunucumuza katılmak için buraya tıklayınız

GTA Online'a taksi mesleği eklendi! İşte tüm detayları

GTA Online'a taksi mesleği eklendi! İşte tüm detayları

GTA ONLINE TAKSİ KAZANCI

Müşterinin gitmek istediği mesafeye göre değişen sabit 100 – 1000 dolar arası taksimetre ücretinin yanı sıra güvenli ve hızlı sürmenize göre değişkenlik gösteren bahşişler de bırakmaktadır. Ortalama bir müşteriden 1000 – 2000 dolar arasında değişen ücret alınmaktadır.

Taksimetre ücreti ve bahşişler, müşteri aldıkça ve güvenli bir şekilde varış noktasına bıraktıkça artacaktır. İlk 10 yolculukta ortalama olarak 15 bin dolar kazanılmaktadır.

GTA Online'a taksi mesleği eklendi! İşte tüm detayları

TAKSİ KAPLAMALARI

5, 10, 20 ve 50 müşteri alınca Taxi Driver ödülü gelmektedir ve Classique Broadway Muscle araç için taksi kaplamasını açar. Ayrıca takside müşteri varken 10 kez Stunt Jumps yaparsanız Willard Eudora aracı için de taksi kaplamasını açar. Ancak, bu araçlar taksi görevinde kullanılamamaktadır.

PlayStation 5 ve Xbox Series X|S kullanıcıları, Downtown Cab Co.'ya hızlı seyahat edebilmektedir.

GTA Online'a taksi mesleği eklendi! İşte tüm detayları

GTA Online'a taksi mesleği eklendi! İşte tüm detayları

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Rockstar Games GTA Online Gamegar Haberler

Bakmadan Geçme

29-30 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Miami Heat Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title