Haberler

    Elden Ring Steam oyuncu sayısıyla Dark Souls 3'ü altıya katladı

    Güncelleme:

    Elden Ring Steam üzerinde 764,000 eş zamanlı oyuncuya ulaştı. 25 Şubat 2022'de çıkış yapan oyun Dark Souls 3'ün rekorunu altıya katladı.

    FromSoftware tarafından geliştirilen açık dünya RPG oyunu geçtiğimi gün çıkış yaptı. Aldığı yüzlerce olumlu incelemeden sonra Metacritic üzerinde 95 puana erişen Elden Ring, şimdiden oyun dünyasının en başarılı oyunlarından biri olarak görülüyor.

    Steam üzerinde erişime açılır açılmaz yüzbinlerce kullanıcı tarafından oynanan yapım geliştiricinin en popüler oyunu oldu. Eş zamanlı olarak 764,385 Steam kullanıcısı tarafından deneyim edilen yapımın önümüzdeki günlerde daha yüksek bir sayıya ulaşması bekleniyor.

    Discord sunucumuza katılmak için buraya tıklayınız

    Geliştirici ekibin bir önceki oyunu olan Dark Souls 3 ise eş zamanlı olarak en fazla 130,000 oyuncu tarafından oynanmıştı. Souls serisinin üçüncü halkası oyuncuları saç döktüren karanlık bir yolculuğa davet etmiş ve çeşitli mekanik değişiklikleri dolayısıyla hayranlardan eleştiri almıştı.

    FromSoftware ve Hidetaka Miyazaki'nin adeta magnup opus'u olarak nitelendirilen Elden Ring ise Dark Souls 3'ün başarısını neredeyse altıya katladı. Oyun Steam'de en çok oynanan oyunlar arasında 7.sıraya yerleşti.

    Souls serisinin ruhani devamı niteliğindeki Elden Ring ise önceki oyunların benimsediği oynanış mekaniklerini bünyesinde barındırıyor. Yüksek riskin oyuncuyu ödüllendirdiği bu sistemde oyuncunun düşmanın saldırılarını öğrenmesi isteniyor.

    Bu süreçte tekrar deneme, düşmanı anlama ve karakter geliştirme gibi bileşenler ise Soulsborne oyunlarının temelini oluşturuyor. Dünyaca ünlü oyun geliştiricisi Hidetaka Miyazaki ise bu zorluk seviyesi hakkında açıklamalarda bulunmuştu.

    Oyunun geliştirme sürecinde verdiği demeçlerle "anlamsız bir zorluk olmamasına önem verdik" diyen Miyazaki, ekibiyle beraber Souls formülünün en başarılı yanlarını son oyuna aktarmış. Oyuncunu defalarca kez başarısız olarak ilerleme kaydettiği bu öğrenme süreci, oyunun nefis açık dünyasıyla birleşerek ortaya harika bir deneyim çıkarıyor.

    Dolayısıyla oyun dünyasının heyecanla beklediği Elden Ring Steam üzerindeki başarısını önümüzdeki günlerde büyük oranda artıracaktır.

    Kaynak: SaveButonu / Gamegar

    Elden Ring Steam Haberler

    Bakmadan Geçme

    Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title