Haberler

eFotball PES 2021 sistem gereksinimleri | eFootball PES kaç GB?

Güncelleme:

Her sene piyasaya sürülmesine alıştığımız futbol oyunlarından biri olan eFootball PES 2021 hakkında bilgi sahibi olabileceğiniz ve sistem gereksinimlerini öğrenebileceğiniz bir haber hazırladık. İşte detaylar!

eFootball PES 2021, PES Production tarafından geliştirilen yayımcılığını Konami'nin üstlendiği, Windows, Playstation 4, Playstation 5, Xbox Series X, Xbox Series S kullanıcıları için sunulan bir futbol simülasyon oyunudur.

eFootball PES 2021, oynamak için gereken güncel sistem gereksinimleri oldukça merak ediliyor. eFootball PES 2021 Season Update, geçen senenin ödüllü eFootball PES 2020 oyununun yanında yeni sezon için çeşitli takım ve oyuncu güncelleştirmeleri içermektedir ve UEFA EURO 2020 moduna da sahiptir.

Konami, eFootball PES 2021 Lite'ın çıkacağını duyurmuştu. Oyuncular, eFootball PES 2021 Lite sürümünü ücretsiz bir şekilde oynayabilirler.

EFOOTBALL PES 2021 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
eFootball PES 2021 Minimum Sistem Gereksinimleri:

  • İşletim Sistemi: Windows 8.1 / Windows 10 64-Bit
  • İşlemci: Intel Core i5-3470 @ 3.20GHz / AMD FX-4350 Quad-Core
  • Ekran Kartı: GeForce GTX 670 / Radeon HD 7870
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Direct X Versiyonu: Directx 11

eFootball PES 2021 Önerilen Sistem Gereksinimleri:

  • İşletim Sistemi: Windows 10 64-Bit
  • İşlemci: Intel Core i7-3770 @ 3.40GHz / AMD FX-8350 Eight-Core
  • Ekran Kartı: GeForce GTX 760 / Radeon R9 270X
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Direct X Versiyonu: Directx 11

EFOOTBALL PES 2021 KAÇ GB?

PES 2021'i oynayabilmek için en temel kurulum ile dahili depolamada en az 40 GB boş alan gerekmektedir.

EFOOTBALL PES 2021 DONANIM ÖZELLİKLERİ

Donanım özelliklerine baktığımızda, Windows 8.1 işletim sisteminde oyunun verimli çalışmadığını görmekteyiz çünkü tavsiye edilen sistem gereksinimlerinde Windows 8.1 işletim sistemi yer almıyor. RAM olarak 8 GB DDR3 belleğin yeterli olması, oyunun grafik kartına yüklenmesinden kaynaklanmaktadır.

Kaynak: Haberler.com / Gamegar

Konami Gamegar Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafını indirmişti! Tatvan Belediye Başkanı Mümin Erol hakkında soruşturma başlatıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafını indirmişti! Tatvan Belediye Başkanı Mümin Erol hakkında soruşturma başlatıldı

Valilik, Irak uyruklu vatandaşa ruhsat vermeyen Afyonkarahisar Belediye Başkanı Köksal'ı ifadeye çağırdı

Valilik, Irak uyruklu vatandaşa ruhsat vermeyen Afyonkarahisar Belediye Başkanı Köksal'ı ifadeye çağırdı

İsrail, Hizbullah'a savaş açmaya hazırlanıyor: Bir an bile durmayacağız

İsrail, Hizbullah'a savaş açmaya hazırlanıyor: Bir an bile durmayacağız

Bakmadan Geçme

Limon FC elendi mi? Limon FC turnuvaya veda etti mi? Ankara okullar tatil mi 7 Haziran? Merve elendi mi? Survivor Merve adaya veda etti mi? ÖSYM sınavında biri ölürse ne olur? Sınıftakiler tam puan mı alır? 7 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 7 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Haziran 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Ankara selde ölen var mı, yarın sel devam edecek mi? 7 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 7 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 7 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 7 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
AK Parti'den CHP'ye geçen Mazgirt Belediyesi'nin elektriği 5 yıldır ödenmeyen borç nedeniyle kesildi

AK Parti'den CHP'ye geçen Mazgirt Belediyesi'nin elektriği 5 yıldır ödenmeyen borç nedeniyle kesildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title