Haberler

Dünyaca ünlü rapçi Colson Baker, Amerikan güreşi oyununda yer alacak

Güncelleme:

Machine Gun Kelly sahne adıyla bilinen Amerikalı rapçi Colson Baker, müziklerini yaptığı video oyununda oynanabilir bir karakter olarak yer alacağını duyurdu.

Gerçek adı Colson Baker olan dünyaca ünlü rapçi Machine Gun Kelly, 2K ile iş birliği yaparak Visual Concepts'in geliştirdiği ve 2K Sports'un yayıncılığını yaptığı profesyonel Amerikan güreşi oyununun müziklerini yaptığını açıkladı.

MACHINE GUN KELLY, GÜREŞ OYUNUNDA YER ALACAK

Machine Gun Kelly, 2K Sports ile anlaşma yaparak Amerikan güreşi video oyunu olan WWE 2K22'de oynanabilir bir karakter olacağını ve oyun müziğinin yapımcısı olduğunu açıkladı. Dünyaca ünlü rapçinin oyuna sonradan ek bir paket olarak dahil olacağı duyuruldu.

OYUNUN MÜZİK YAPIMCILIĞINI ÜSTLENDİ

Ayrıca Machine Gun Kelly, önümüzdeki haftalarda piyasaya sürülmesi beklenen Amerikan güreş oyunu WWE 2K22'nin de müziklerini yaptığı bildirildi. Concert for Aliens ve Body Bag isimli şarkılarının yanı sıra The Weeknd'in Heartless, Motorhead'in Iron Fist ve Wu Tang Clan'in Protect Ya Neck şarkılarına da yardımları dokunduğu açıklandı.

Dünyaca ünlü rapçi, Amerikan güreşi oyununda yer alacağını duyurdu

AMERİKAN GÜREŞÇİSİ TARAFINDAN DAYAK YEMİŞTİ

2015 yılında WWE sahnesinde şarkı söyleyen Machine Gun Kelly'ye Amerikan güreşçisi Kevin Owens saldırmıştı. Kelly ve Owens arasında geçen tartışmanın ardından Kelly, güreşçi tarafından dayak yemişti.

Dünyaca ünlü rapçi, Amerikan güreşi oyununda yer alacağını duyurdu

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Machine Gun Kelly WWE 2K22 Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu Metin Akdülger neden ayrıldı? #128250 İstanbul'un Fethi otobüsler ücretsiz mi 2024? #129300 29 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 29 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Survivor Yunus Emre elendi mi? #129300 29 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 29 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 29 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 29 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 29 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 AUZEF Çoçuk Gelişimi Bölümü kapatıldı mı, kapanacak mı? #129300
İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın Roma gezisi eleştirisine yanıt: Kamu parasını korumayı bana mı öğretecek?

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın Roma gezisi eleştirisine yanıt: Kamu parasını korumayı bana mı öğretecek?

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title