Haberler

    Espor sunucusu Dora Özsoy bir kez daha vergi cezasıyla karşı karşıya kaldı

    Güncelleme:

    VFŞL espor sunucusu ve Youtuber olan Dora Özsoy, ikinci kez vergi borcundan dolayı gündemde. 51 bin 116 liralık vergi borcuyla karşı karşıya kalan Dora Özsoy tepkisini Instagram'a attığı hikaye ile dile getirdi.

    Yaklaşık dokuz ay önce aldığı 340 bin lira vergi cezası nedeniyle Türkiye'nin bir çok noktasında konuşulan VFŞL sunucusu Dora Özsoy, 1 Eylül Çarşamba günü paylaştığı Instagram hikayelerinde tekrar vergi cezasının olduğunu paylaştı.

    "BU ÜLKEDE BİR ŞEYLER YAPMAYA ÇALIŞMAK NEDEN BU KADAR ZOR"

    Paylaştığı ilk hikayede "Özel Usulsüzlük Cezası" adı altında 51 bin 116 liralık bir vergi borcunun olduğunu gösteren Dora Straera Özsoy, "Siz benimle dalga geçiyosunuz heralde. Umarım sistem hatası falandır. Bu kadar da olmaz." sözlerine yer verdi. Bir sonraki hikayede ise sadece "Bu ülkede bir şeyler yapmaya çalışmak neden bu kadar zor" sözleri yer aldı.

    Konu ile alakalı açıklamalarına devam eden Özsoy, durumu açıklığa kavuşturacak söylemlerde bulundu. Geçtiğimiz dönemde Genç Girişimci Desteğinin iptal edilmesi ve karşısına çıkan yüksek miktardaki vergi borcunun af ve yaptığı anlaşma sonrasında bir kısmını ödeyerek sıfırladığını söyleyen Stratera, bu usulsüzlük cezasının aflara dahil olmadığını ve ödemek zorunda olduğunu belirtti.

    Kaynak: Playerbros / Gamegar

    Türkiye Eylül VFŞL Haberler

    Yaşlı adam, kızını ve torununu kurşun yağmuruna tutarak katletti

    Yaşlı adam, kızını ve torununu kurşun yağmuruna tutarak katletti

    Mezuniyet törenindeki kıyafet krizine valilik el attı! Soruşturma için 2 müfettiş görevlendirildi

    Mezuniyet törenindeki kıyafet krizine valilik el attı! Soruşturma için 2 müfettiş görevlendirildi

    İsrail ordusuna katılan ABD'li askerden skandal paylaşım! Camiye hakaret dolu mesajlar yazmışlar

    İsrail ordusuna katılan ABD'li askerden skandal paylaşım! Camiye hakaret dolu mesajlar yazmışlar

    Bakmadan Geçme

    Sürat Kargo, Aras Kargo, Yurtiçi, MNG Kargo Bayramda çalışıyor mu? Kargolar bayramda dağıtım yapacak mı? Dominik Cumhuriyeti - Türkiye maçı ne zaman? Dominik Cumhuriyeti - Türkiye voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Zonguldak bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü resmi tatil sayılır mı, tam gün mü, yarım gün mü tatil? Yozgat bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Van bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Kurban Bayramında kargolar çalışıyor mu? Kurban Bayramında kargolar dağıtım yapıyor mu, açık mı? Uşak bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Çorum bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Batman bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Çankırı bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Tunceli bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Bartın bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Çanakkale bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Bursa bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri!
    Deniz Akkaya, devlet korumasındaki kızının odasında ikinci telefon buldu: Anneliğe dair bildiğim her şey darmadağın

    Deniz Akkaya, devlet korumasındaki kızının odasında ikinci telefon buldu: Anneliğe dair bildiğim her şey darmadağın

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title