Haberler

    Dead Space Remake canlı yayını 12 Mayıs'ta geliyor

    Güncelleme:

    Dead Space Remake canlı yayını 12 Mayıs'ta gerçekleşecek. Efsanevi üçlemenin ilk oyunu Remake sürümüyle ilk kez gözler önüne serilecek.

    Dead Space Remake canlı yayını 12 Mayıs'ta gerçekleşecek. Efsanevi üçlemenin ilk oyunu Remake sürümüyle ilk kez gözler önüne serilecek.

    Geçtiğimiz günlerde Electronic Arts, Dead Space Remake'in geliştirme ekibinin 12 Mayıs'ta canlı yayınını yapacağını duyurdu. Canlı yayında oyunun Sanat Direktörü Mike Yazijian ve ekibi, merakla beklenen canlı yayında oyunla ilgili birçok noktaya değinecek. Daha önce oyunun geliştirme sürecinden görüntüler yayımlanmış ve serinin hayranları heyecan dalgasına kapılmıştı. 12 Mayıs 2022 tarihindeki canlı yayının oyunun daha kapsamlı olacağı tahmin ediliyor.

    Yeni Dead Space oyunu son dönemde gördüğümüz remastered furyasına dahil değil. Sıfırdan geliştirilen oyun kelimenin tam anlamıyla bir "yeniden yapım" olarak çıkış yapacak. Motive tarafından geliştirilen yeni oyunda Electronic Arts'ın oyun motoru olan Frostbite kullanılacak.

    Remaster oyunlar üzerinde temel değişiklikler yerine çeşitli iyileştirmeler yapılır. Temeli aynı kalan oyunda görsel kalite artırılır ve çeşitli teknik geliştirmeler yapılarak oyun piyasaya tekrar sürülür. Dead Space üçlemesinin ilk oyunu ise orijinali temel alarak sıfırdan üretilen bir yapım olacak.

    Electronic Arts yaptığı bir açıklamada Dead Space Remake'in orijinal oyundan çok da bağımsız olmayacağını belirtti. " Yeni karakter modelleri, yeni atmosferi için bile orijinal tasarımları temel alıyoruz. Eşyalardaki en küçük detayları bile atlamadan orijinale sadık bir oyun geliştirmeyi hedefliyoruz. Her şeyi sıfırdan üretiyoruz fakat aynı yapıyı ve aynı hikayeyi kullanıyoruz."

    2022'de çıkması beklenen Dead Space Remake çıkış tarihi için geçtiğimiz haftalarda ertelendi. Heyecanla beklenen oyunun yeni çıkış tarihi olarak 2023'in ilk çeyreği işaret edildi. Oyuncuları uzayın derinliklerinde korku dolu bir maceraya davet edecek olan oyun, PlayStation 5, Xbox Series S/X ve Microsoft Windows üzerinde çıkış çıkacak.

    Kaynak: SaveButonu / Gamegar

    EA Sports Haberler

    Hayvan pazarında silahlı kavga! 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı

    Hayvan pazarında silahlı kavga! 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı

    Adliyedeki tuvalet krizi cumhuriyet başsavcısını görevinden etti

    Adliyedeki tuvalet krizi cumhuriyet başsavcısını görevinden etti

    İstanbul'da ölümlü kazaya karıştıktan sonra ABD'ye kaçan Eylem Tok ve oğlu yakalandı

    İstanbul'da ölümlü kazaya karıştıktan sonra ABD'ye kaçan Eylem Tok ve oğlu yakalandı

    Bakmadan Geçme

    Ortadirek Şaban ne zaman, nerede çekildi? Ortadirek Şaban Konak nerede? Eylem Tok ve oğlu yakalandı mı, nerede yakalandılar? Türkiye'ye iade edilecekler mi? Ortadirek Şaban oyuncuları kim, konusu ne? Ortadirek Şaban nasıl bitiyor? Seçkin Tetikçiler filmi oyuncuları kim, konusu ne? Seçkin Tetikçiler filmi ne zaman, nerede çekildi? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 14-15 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi! Deliha konusu nedir, oyuncuları kimler? Sonu nasıl bitiyor? Deliha ne zaman, nerede çekildi? Deliha ne zaman çıktı? Deliha hangi il ve ilçede çekildi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! Arka Sokaklar 680. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 14 Haziran Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar CANLI izle! 14 Haziran Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! #128250 ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 14-15 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 14-15 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 14-15 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Orman yangınına müdahale eden uçak düştü mü? Uçak nereye düştü, ne oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 14-15 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi!
    Aydın'da orman yangınına müdahale eden uçak Bafa Gölü'ne düştü

    Aydın'da orman yangınına müdahale eden uçak Bafa Gölü'ne düştü

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title